İngiliz SKY Televizyonu'na konuk olan Colin Kazım, Fenerbahçe'den kesin olarak ayrılacağını söyledi, “Sözleşmemi kesinlikle yenilemeyeceğim” diye konuştu.

Fenerbahçe'den ayrılması beklenen Colin Kazım, İngiltere'de katıldığı bir televizyon programında ilginç açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertlilerin problemli isimlerinden Colin Kazım'ın devre arasında Fenerbahçe'den ayrılabileceği konuşuluyordu. Tatilini geçirdiği İngiltere"deki SKY Televizyonu"na açıklamalarda bulunan genç yıldız, sezon sonunda takımından kesinlikle ayrılacağını söyledi.

Geçen sezon özel hayatı nedeniyle kadrodışı bırakılıp, ardından Fransa"nın Toulouse takımına kiralanan ve bu sezon başında affedilip tekrar kadroya dahil edilen Kazım, beklenen performansı sergileyemediği için kısa sürede tekrar gözden çıkarılmış ve gönderilmesine karar verilmişti. İngiltere'nin çok izlenen "Futbol Sabahı" adlı programına konuk olan futbolcu, söylediği sözlerle, Fenerbahçe'deki geleceğiyle ilgili son noktayı koymuş oldu.

Hayatı boyunca içki ve sigara kullanmadığını, zararlı şeylerden hep uzak durmaya özen gösterdiğini söyleyen Colin Kazım, mart ayının sonunda baba olacağının müjdesini verdi. Sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini yenilemeyerek Fenerbahçe'den kesinkes ayrılacağını belirten oyuncu, Premier Lig'de top koşturmayı pek düşünmediğini, sürekli forma giyebileceği bir takıma gitmek istediğini de sözlerine ekledi.

İşte programdan diyaloglar

Dün gece neredeydin? Yeni yıla nasıl girdin? İçki içtin mi?


Kazım: Ben, hayatımda içki ve sigara kullanmadım. Zararlı şeylerden hep uzak durmaya özen gösteririm. Yeni yıla eşimle birlikte girdim. Zaten mart ayının sonuna doğru baba oluyorum. İçimde şimdiden bunun heyecanını taşıyorum.

- Gelecek planların neler? Kariyerine nasıl bir yön vereceksin?

Kazım: Fenerbahçe"den ayrılıyorum. Sezon sonunda bitecek olan sözleşmemi kesinlikle yenilemeyeceğim.

- İyi o zaman, senin Fenerbahçe"den ayrılacağını ilk kez bizim programımızda açıkladığını söyleyebiliriz herhalde...

Kazım: (Gülerek) Hayır, çünkü Fenerbahçe"yi bırakacağımı tüm Türkiye biliyor. Bu durum, insanlar için yeni bir haber değil.

-Aklında nereye gitmek var? Herhangi bir takıma görüşüyor musun?

Kazım: Her takıma gidebilirim. Ancak net olarak söyleyebileceğim tek şey, en son tercihimin İngiltere olacağıdır. Premier Lig, en son döneceğim yer olacak. Şu an aklımda olan tek şey, futbol oynamak. Sürekli forma giyebileceğim bir takıma gitmek istiyorum.

Goal.com