Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlük binasında bulunan Sosyal Bilimler Enstitüsü"nde gerçekleşen devir teslim törenine, Rektör Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu adına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. A. Seda Saracaloğlu ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Cavit Bircan katıldı.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. A. Seda Saracaloğlu yaptığı açıklamada Enstitü olarak bugüne kadar güzel hizmetler verildiğini, bu hizmetlerin bundan sonraki süreçte de devam edeceğini düşündüğünü söyledi. Prof. Dr. A. Seda Saracaloğlu; Enstitüdeki yeni yönetimin ADÜ"ye ve Sosyal Bilimler Enstitüsü"ne çok ciddi katkılarının ve hizmetlerinin olacağı temennisini dile getirerek, görevi Doç. Dr. Selçuk Çolakoğlu"na devreden Doç. Dr. Ümit Tatlıcan"a da emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Görevini teslim eden Doç. Dr. Ümit Tatlıcan ise Doç. Dr. Selçuk Çolakoğlu"nun Sosyal Bilimler Enstitüsü müdürlük görevini başarılı bir şekilde devam ettireceğine inandığını söyledi. Doç. Dr. Selçuk Çolakoğlu"da, aslında Enstitüleri, Üniversitelerin vizyonu ve vitrini olarak gördüğünü beliterek, amaçlarının görev yaptıkları süre içinde enstitüyü ve üniversiteyi daha iyi bir noktaya taşımak olduğunu ifade etti.
Tören; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. A. Seda Saracaloğlu"nun, görevini devreden eden Doç. Dr. Ümit Tatlıcan"a ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu adına teşekkür plaketi ve çiçeğini takdim etmesi ile sona erdi.