Şişli belediyesi Ramazan Ayı'nın ilk gününde iftar programının ardından Cevahir Alışveriş Merkezi önünde "Senfoni ile İlahiler Konseri" düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde Ramazan Ayı'nın derin hoşgörüsünü senfoninin çok sesliliği buluşturuldu.

Şef Oğuzhan Balcı yönetiminde, 100 kişilik kadrodan oluşan "Şişli Kent Senfoni Orkestrası" ile Şef Masis Aram Gözbek yönetiminde ve Boğaziçi Caz Korosu birlikteliğindeki "Senfoni ile İlahiler Konseri", Ramazan'ın ilk gününde Cevahir Alışveriş Merkezi önünde gerçekleşti.

Soprano Esin Talınlı,Tenor Şenol Talınlı ve Bas Gökhan Ürben "Senfoni ile İlahiler Konseri" repertuarında yer alan ve herkesin yüreğinden eşlik ettiği ilahileri, bambaşka bir çokseslilik ve derinlik ile harmanladı.

Konseri izlemeye gelen CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kağan Salıcı , "Senfoni ile ilahiler" konserini çok beğendiğine dikkat çekerek ‘'Ramazan'ın ilk günü böyle ruhani bir havanın içinde çocukluğumuzdan beri dinlediğimiz ilahileri böyle farklı bir tarzda dinlemek beni çok mutlu etti. ‘' dedi.Salıcı daha sonra seçim döneminde CHP reklamlarında ‘'Oyumu Sarıgül'e veriyorum" sözüyle akıllarda kalan Zeynep Çakır'la sohbet etti.

Vatandaşlar konseri alıştıkları ilahi dinletilerinden farklı bulduklarını ve çok beğendiklerini dile getirdiler.