Koçarlı"ya hayırsever işadamı Murat Küçükoğlu tarafından yaptırılacak olan 24 derslikli çok programlı lise binası için protokol imzalandı. Önümüzdeki eğitim-öğretim yılına yetiştirilmesi planlanan “Mustafa-Keziban Küçükoğlu Çok Programlı Lisesi” okul binası için Koçarlı Kaymakamlığı"nda protokol imzalandı.
Törene Aydın Valisi Mustafa Malay, Koçarlı Kaymakam Suat Dervişoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Dindar, Hayırsever işadamı Murat Küçükoğlu ve annesi Keziban Küçükoğlu ile daire müdürleri katıldı.
Törende konuşan Koçarlı Kaymakamı Suat Dervişoğlu, "Eğitim konusunda ilçemiz çok iyi bir noktada. Okuma oranı son derece yüksek, bu oldukça sevindirici. Koçarlılı işadamımız Murat Küçükoğlu'nun eğitim alanında yapmış olduğu bu çalışmayı bu katkıyı takdirle karşılıyoruz" dedi.
18 derslik olarak planlanan ve iş adamı Murat Küçükoğlu tarafından 24 dersliğe dönüştürülerek, 1 milyon 300 bin YTL"lik harcama ile yeni ders yılında tamamlanması planlanan Mustafa, Keziban Küçükoğlu Çok Programlı Lisesi"nin ilçede gençlerin önünü açacağını belirten Aydın Valisi Mustafa Malay, "Eğitime ve insana yapılan yatırım en önemli yatırımdır. Ülkemizin geleceği, ülkemizin kalkınması, ilerlemesi ancak eğitim sorununun çözülmesi ve gençlerimizin iyi yetişmesine bağlıdır. Bu bakımdan eğitime devlet olarak sahip çıkıyoruz ama yetmiyor. Mutlaka hayırsever vatandaşlarımızın katkılarına da ihtiyaç duyuluyor. Hızlı nüfus artışı nedeniyle vatandaşlarımızın da katkısına her geçen gün daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır. Yapılacak en hayırlı işlerden biri eğitime yapılan yardımlardır. Hayırsever iş adamımız Murat Küçükoğlu'na eğitime yaptığı katkıdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
İşadamı Murat Küçükoğlu ise böyle bir hizmeti yapmaktan onur duyduğunu kaydederek “Biz bu toprakların insanlarıyız. İmkanlarımız ölçüsünde yardımlarımız devam edecektir" dedi.