3. kattaki evinin penceresinden atlayıp intihara kalkışan Ayşegül Aşkın konuştu Aşkı uğruna ölümü göze alıp intihara teşebbüs eden Ayşegül Aşkın “Hastanede beni görmeye bile gelmedi. Çok pişmanım” dedi.

İZMİR" in Konak İlçesi"nde 3 gün önce aşırı derecede alkol alarak 3. kattaki evinin penceresinden atlayıp intihara kalkışan Ayşegül Aşkın (21), tedavi altına alındığı hastanede yaşadıklarını anlattı.

Mithatpaşa Caddesi"ndeki evinde yaklaşık 1 yıldır yalnız yaşadığını ve 8 aydır çalışmadığını belirten Ayşegül Aşkın, “Erkek arkadaşım B.T. ile ayrılınca bunalıma girdim. Çok kez barışmak istedim. Ama o artık beni istemediğini söyledi. Olay akşamı da arkadaşlarım evime geldi. Aramızın bozuk olması canımı çok sıkıyordu ve kafamda sürekli intihar planları kuruyordum. O gece arkadaşlarımdan evi terk etmelerini istedim. Kalmak isteyince onlarla tartışmaya başladım. Sonra onları dışarıya çıkardım. Pencereye yöneldimve hiç düşünmeden kendimi boşluğa bıraktım” dedi.

"BİR ANDA OLDU"

Sağlık durumu iyi olduğu bildirilen Aşkın, hastane duvarına yazdığı “İntihar ettiğim için pişmanım” yazısını da göstererek şöyle devam etti: “Onu deliler gibi seviyorum ve onu unutmak için hiç düşünmeden atladım. Her şey bir anlık bunalımdı. Beklememe rağmen beni görmeye bile gelmedi. Onun için değmezmiş çok pişmanım” diye konuştu. (Gazete Habertürk)