Geçtiğimiz gün kendisinden 22 yaş küçük model sevgilisi Emma Hemming ile evlenen ünlü aktör Bruce Willis, eski karısının sevgilisiyle birlikte geldiği düğün törenini 'Turks and Caicos' Adaları'ndaki malikanesinde düzenlemişti. İşte o malikane...

Ünlü aktör Bruce Willis, İngiltere'ye bağlı, Karayipler'de yer alan 'Turks and Caicos' Adaları'ndaki evinde evlenmişti. Willis'in 'Turks and Caicos' Adaları'nda yer alan ve 'malikane' denecek kadar büyük olan evinin ayrıntılı fotoğrafları basına yansıdı.
'Turks and Caicos' Adaları'nın ismindeki 'türk' adını alması ile ilgili birçok rivayet dolaşması bir yana (Tarihte Türk korsanların sığınma yeri olması ya da bayrağındaki festen ötürü gibi...)adanın doğal güzellikleri hayret verici.
Bir saatlik uçuşla ya da sürat motoru ile 25 dakikada Miami'ye ulaşılan ada, doğal güzellikleri içinde barındırıyor.
Ünlü aktörün bu adadaki evi de bembeyaz duvarları, mağarayı andıran doğal görünüşlü banyosu, prenseslere layık bembeyaz ve cibinlikli yatağı ile göz kamaştırıyor. Mimarların dizayn ettiği 'Bruce Willis Residence', klasik Karayipler mimarisine sahip. Yani ana bir ev ve birkaç misafir köşkü ile havuz kenarında birkaç küçük oda... Aktör bu evin konforu sayesinde düğüne gelen konukları da memnun eeti.
Ayrıca Willis, düğüne gelen misafirleri için birkaç dakikalık uzaklıkta avuç dolusu para dökerek elde ettiği özel bir plajda, hotel hizmeti de sağladı.

Kökleri Malta'ya dayanan ünlü iç çamaşırı markaları La Senza ve Victoria Secret'ın gözde modeli egzotik güzel Emma ve eşi Bruce, bu rüya adayı bırakıp Kaliforiya'ya döndüklerinde daha geniş katılımlı bir düğün töreni daha düzenleyecek.

Demi Moore'un, eski eşi Bruce Willis'ten olma 3 kızı (Rumer, Scout ve Tallaulah) ve kendisinden oldukça küçük olan kocası Aston Kutcher ile düğüne katılması, adada yapılan ilk törende en çok dikkati çeken ayrıntı olmuştu..

Daily Mail'e konuşan taze damat Willis, ' Bir erkek çocuk ya da iki veya sahip olduğumdan üç kızdan sonra daha fazla kız çocuğu... Gerçekten bir erkek için iyi bir fikir... Yaşın hiç önemi yok,' diyerek daha fazla çocuk sahibi olmayı istediğini dile getirdi.

H2