Adana'da, eşiyle aşk yaşayan iş arkadaşı 45 yaşındaki Coşkun Çiçek'i öldürüp, eşi 24 yaşındaki Fatma Akdöner'i de yaralayan temizlik işçisi 32 yaşındaki Bülent Akdöner, iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle yargılanmaya başladı. Bülent Akdöner "eşim beni Coşkun'la aldatıyordu. Coşkun da toplu seks teklif etti. Korkutmak için ikisinin de ayaklarına ateş ettim" dedi.

Olay nedeniyle sol ayağı dizden kesilen Fatma Akdöner, mahkemede eşinin kendisini ev kirası karşılığı peşkeş çektiğini iddia ederken, ikinci bebeği için “Kimden olduğunu ben de merak ediyorum” yorumu yaptı.

DURUMU FARK EDİP EVİNİ TAŞIDI
Temizlik işçisi olan Bülent A., geçen yıl aynı yerde çalıştığı Coşkun Ç.'in oturduğu evin alt katına kiracı olarak taşındı. İddiaya göre, bu süre içinde Bülent A.'in eşi Fatma ile arkadaşı Ç. arasında yakınlaşma oldu. Durumu fark ederek eşini uyaran Bülent A., bir süre sonra 10 yıllık eşinin cep telefonunda arkadaşından gelen aşk mesajları bulunca, evini başka bir mahalleye taşıdı.

'ÇOCUK COŞKUN'DAN' MESAJI

Bu süre içinde eşi hamile kalan Bülent A.'i telefonla arayan tanımadığı bir kişi, çocuğun, arkadaşı Coşkun'dan olduğunu iletti. Araları tekrar bozulan çift, genç kadının teklifi ile boşanmaya karar verdi.

KADIN SEVGİLİSİNİN YANINA TAŞINDI KOCA ÖLDÜRDÜ

Fatma A., 5 yaşındaki kızını evde bırakıp, yeni doğan kız çocuğunu da alarak Sofulu Beldesi'nde yaşayan sevgilisi Coşkun Ç.'in tuttuğu eve taşındı. A., 26 Eylül'de eşi ile sevgilisini basıp tüfekle rasgele ateş açtı. Ç. ölürken, eşi ise yaralandı.

KARISI DAHA ÖNCE DE BERBERLE ÖPÜŞMÜŞ

Tutuklanan A., Adana 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Yaralandığı olay sonrası sol ayağı dizden kesilen Fatma A.'in de geldiği duruşmada hakkında iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen A.'in savunması herkesi şoke etti. A., cinayet anını şöyle anlattı:
“Coşkun ile aynı işyerinde çalışıyorduk. Oturduğumuz evin sahibi eşimi bir berberle öpüşürken görenlerin olduğunu söyleyip bizi evden çıkardı. Eşim bir cahillik yaptığını söyledi. Ben de çocuğumuz olduğu için, yuvamızın dağılmaması için bir şey demedim.

İŞ ARKADAŞIMIN ALT KATINA TAŞINDIK

Ev ararken iş arkadaşım Coşkun kendisinin oturduğu evin birinci katının boş olduğunu söyledi. Orayı kiraladım. Coşkun sık sık bize gidip gelmeye başladı. İşyerinde de bir dostunun olduğunu o kadınla beraber olduğunu sık sık anlatıyordu. Meğer benim eşimi anlatıyormuş. Ben bir defasında erken eve döndüm. Eşim evde yoktu. Terasa baktım orada da yoktu. Aşağıya inerken Coşkun"un evinin kapısı açılıp örtüldü. Kapısını çaldım.

BENİ EVE ALMADI

Coşkun, yorgun olduğunu söyleyip kapıyı açmadı. Birinci kata inip tekrar terasa çıktığımda eşim oturuyordu. Kendisine "Sen biraz önce burada değildin" dediğimde "Karanlıktaydım. Görmemiş olabilirsin" dedi. Ben ikinci çocuk istiyordum. Ancak, eşim istemiyordu. Aradan 1.5 ay geçtikten sonra eşim hamile olduğunu söyledi.”

BİR DOST MESAJ ÇEKTİ

Aradan 3-4 ay geçtikten sonra cep telefonumdan birinin kendisini arayarak, “Beni bir arkadaş aratıyor. Vicdan azabı çekiyor. İkinci çocuk senden değil” dediğini öne süren Bülent A., şöyle devam etti:

EVİMİ TAŞIDIM

“Eşime, "Bebek istemiyordun. Sen beni aldatıyor musun?" diye sorduğumda ısrarla "Yok" dedi. Bir müddet sonra açılan telefondaki kişi, ikinci çocuğun Coşkun'dan olduğu söyledi. Konuyu Coşkun'la konuştum o da kabul etmedi. Evimi taşıdım. İkinci çocuğum dünyaya geldi. Burada bir kez Coşkun'u merdivenlerin altında saklanırken yakaladım. Bana "Yanlış anlamayasın diye sen eve girdikten sonra girecektim" dedi.

5 YAŞINDAKİ KIZIMI SOKAĞA BIRAKIP GİTTTİ

Durumu kayınpederlerime anlattım. Eşim bir gün 5 yaşındaki kızımı sokağa bırakıp eşyalarını ve bebeğimizi alıp gitmiş. Birlikte yaşadıkları eve gittim, eşime bu adamın 5 çocuğunun olduğunu vazgeçmesini istedim. Coşkun da beni kardeşine öldürteceğini söyledi.

TOPLU SEKS TEKLİFİ

Konuşmak için tekrar gittiğimde, Coşkun bana "Toplu seks yapalım" deyince kendimden geçtim. Yaralamak maksadıyla her ikisinin de ayaklarına doğru tüfekle ateş ettim. Amacım öldürmek değildi. İkinci çocuk benden değil. Eşim beni aldatmıştır.”

"KADIN ÇOCUK KİMDEN BİLMİYOR
Fatma A. ise eşinden şikayetçi olup, “Ev kirasını ödeyemediği için beni Coşkun'a peşkeş çekti” iddiasında bulundu. Mahkeme Başkanı'nın, ikinci bebeğin kimden olduğunu sorduğu kadın, “İkinci çocuğumun kimden olduğunu ben de merak ediyorum” dedi, hakim, “Kimden olduğunu DNA testiyle ortaya çıkartırız. Doğruyu söyle” diye ısrar edince, “Kızıma hamile kalmadan önce Coşkun'la bir kez, doğduktan sonra da iki kez ilişkiye girmiştim. Ev kirası karşılığında eşimin zorlamasıyla birlikte oldum” diye cevap verdi.

Mahkeme heyeti, Fatma A.'in öldürülen Coşkun Ç. ile ikinci çocuk doğmadan önce cinsel ilişkiye girdiğini kabul etmesi nedeniyle DNA testi yapılmasına gerek olmadığına karar verip duruşmayı tanıkların dinlenmesi için erteledi.

MİLLİYET