Kanaltürk'teki 'Laf Aramızda' programına konuk olan Erkan Petekkaya, 'Son Bahar' dizisinde hiç unutamadığı bir sahnenin kamera arkasını anlattı.

Dizinin geçen sezonki bölümünde Kasım ayında gerçekleşen çekimler için, buz gibi suya, dizideki partneri Ayça Varlıer ile atlayan Erkan Petekkaya, "Çok fenaydı" yorumunu yaptı.

Petekkaya, dublör kullanmama nedenlerini şöyle açıkladı:

"Dublörün yapacağı bir şey değil o. Sonuç olarak yüzme biliyoruz. Soğuk, tek sorun o. Gerçekten Kasım'ın ortasıydı, gecenin 2'si falandı. Gerçekten çok fenaydı. Ben soğuk suda bayılırım ama yani çok soğuktu."

Bir oyuncu olarak gerekiyorsa bunu da yapacağını ifade eden Erkan Petekkaya, büyük bir şok yaşadığını ve çekimin çok zor olduğunu da belirtti.

Sudan çıktıktan sonra hemen karavana geçtiklerini ve sıcak duş alarak kendilerine gelmeye çalıştıklarını belirten Erkan Petekkaya, "Bir şey olmaz tabi ki. 3 dakikalık bir sahneydi. Mesleğim o. Bütün aktörler yapıyorlar bunu, her yerde yapıyorlar. Neler yapıyorlar" diyerek dublör kullanılmasının daha sahte bir görüntü vereceğini ve canını tehlikeye atacak bir durum olmadığı için de gerek duymadığını söyledi.