Kavak Yelleri' dizisinin sevilen oyuncularından Pelin Karahan, Hafta Sonu dergisine gelecek planlarını anlattı Kavak Yelleri'ne yeni sezonda yeni karakterler girdi.

Öldü denilen Efe geri döndü. Sizce, karakterin dönmesi izleyicide kafa karışıklığı yarattı mı?

Evet, kafa karışıklığı oldu biraz. Ama aslında tekrar iyi bir enerji geldi. Çünkü uzun soluklu projelerde hikâye temposu zamanla hız kaybedebiliyor. Bu anlamda, çok önemli bir başrolün geri dönmesi bence o tempoyu tekrar yükseltecektir. Tempomuz kendi içimizde zaten iyiydi ama bence taze kan tekrar geldi.

Bu kadar uzun soluklu bir gençlik dizisinde oynamak size oyunculuk anlamında neler kattı?

'Kavak Yelleri"nin ilk işim olduğunu artık herkes öğrendi. Dizi dört yıldır devam ediyor. 132"nci bölümü çekiyorum, tabii ki çok gurur duyuyorum. Bundan sonrası kısmet.

Gelecekle ilgili planlarınız neler?

Şimdilik hazirana kadar proje devam edecek. Önümü tam göremiyorum. Şu anda reklam çekiyorum, sinema filmi teklifleri oluyor ama başka bir dizi ancak bu bittikten sonra belli olur.

Tarihi diziler de bu sıralar öne çıkıyor.

Çok fazla dönem dizisi çekiliyor ve bu benim de dikkatimi çekiyor. "Kavak Yelleri", romantik komedi klasmanında geçiyor. İlk olarak da burada söyleyeceğim: Bir sit-com"da oynamak, komedi yönümü görmek ve seyirciye göstermek istiyorum. O da başka bir disiplin çünkü. İnşallah öyle bir teklif gelir.

Dizide bizi neler bekliyor?

Şu an bir bölüm sonrasını dahi tam olarak bilemiyoruz. En kısa sürede Efe ile karşılaşacağız diye düşünüyorum.

İbrahim Kendirci ile ayrılıktan sonra aynı projede yer almak sizin için sıkıntı yaratıyor mu?

Aslında bu konuda çok konuşmuyoruz. Ama siz yabancı değilsiniz. Biz arkadaşız ve aynı projede olmak, dizi olsun, çektiğimiz sosyal sorumluluk projesi olsun hiç fark etmez. İş disiplini olan insanlarız. Bu yüzden bir şey fark etmez bizim için.

Yine aynı yapımda rol teklif edilse tavrınız nasıl olur? "Bundan sonra mesafeli duracağız" gibi bir düşünceniz var mı?

Öyle bir şey tabii ki yok. O benim arkadaşım ve onun da böyle bir tavır takınacağını düşünmüyorum.

İlerleyen dönemde oyunculuk adına yapmak istediğiniz şeyler var mı?

İşte keşke bir film olsa da oynasak... Aslında filmde de komedi olabilir. Ama sit- com"u denemek istiyorum. Çünkü komedi yönümün olduğunu düşünüyorum. Çok ağladım ben bu dizide.

Şu ismin projesinde oynarım dediğiniz biri var mı?

Gülse Birsel"in projesinde yer almayı, onun yazdığı bir projede oynamayı çok isterdim. Onun aklına, zekâsına ve esprilerine çok güveniyorum. Keza Cem Yılmaz da öyle. Ama sit-com denemek istiyorum, çok ağladım yeter.