Sheriff karşısında Fenerbahçe"nin başındaki 100. galibiyetini alan teknik direktör Christoph Daum 90 dakika bitiminde ilginç açıklamalarda bulundu. Sözlerine, “Bugün bazı güzel şeyler yaşadık.

Öncelikle 3 puan aldık ve grupta iyi durumdayız” diyen Alman çalıştırıcı, “Bugün gerçek anlamda akıllı futbol oynadık. Ancak dikkatli olmamız gereken noktalar da var. Rakibimiz Sheriff önemli pozisyonlara girdi.

1-0"dan sonra gerçek kalitemizi göstermeliydik. Çok açık verdik, baskı olmadan hata yaptık. Bunu düzeltmeliyiz. Hatırlarsanız Twente maçında da 5-6 dakikada 2 gol yedik. Topu daha sağlam şekilde tutmalıyız” diye konuştu.

"Büyük avantaj yakaladık"
Sheriff"e övgüler yağdıran Daum, “Koşmayı seven, mücadeleci bir takım. Sona doğru pozisyonlar da buldular. Kaliteli bir ekip, ancak çok faul yaptılar. Sheriff deplasmanı diğer takımlar için zorlu geçecek.

Bu akşamın pozitif yönlerini de görmeliyiz. Çok iyi bir durumdayız ve önümüzdeki maçlar için avantaj yakaladık. Gruptan çıkmak için önümüzdeki karşılaşmalarda elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi./fanatik