İlk çıkış yaptığı yıllarda Anadolu"daki festivallerin gözdesi olan Hande Yener, elektronik müziğe geçiş yapınca Anadolu"da gözden düştü. Yener, bu yaz boyunca festivallerden davet alamadı. Maddi olarak zor günler geçirdiği iddia edilen sanatçının işleri Eylül ayının girmesiyle birlikte yeniden açıldı. Manisa, İzmir ve Ankara"da konserler veren Yener, son olarak Aydın"ın Düşman İşgali"nden kurutuluşunun 87"inci yıl dönümü ve “09.09.09 Dünya Aydınlılar Günü” etkinlikleri kapsamında İstasyon Meydanı"nda bir konser verdi.

Sanatçıya Aydın"da sevgilisi Kadir Doğulu"nun kardeşi Kemal Doğulu eşlik etti. Doğulu"nun ardından sahneye çıkan ünlü popçunun oldukça neşeli olduğu gözlendi. Yener"in sahne almasıyla birlikte o dakikaya kadar yerlerinde oturan minikler sahnenin önüne akın ederken, sanatçı kendisine ulaşmak isteyen hayranlarının aşırı ilgisi karşısında zor anlar yaşadı. Yener"e ulaşmak ve fotoğraf çektirmek isteyen hayranları, zabıta ekipleri tarafından sahneden uzak tutulmaya çalışıldı. Zaman zaman heyecanlı kalabalık karşısında zor anlar yaşayan zabıtalar, kalabalığı yerine oturtmayı başaramayınca sahnenin önünde güvenlik şeridi oluşturdu.

Hande Yener, meydanı dolduran vatandaşlardan büyük alkış alırken; Yener'e özellikle küçük hayranları büyük ilgi gösterdi. Konser boyunca sahnenin önünden söylenen şarkılara eşlik eden minikler, şarkı aralarında Yener"den kendilerini sahneye çıkarmasını istedi. Miniklerin ısrarını kıramayan Yener, konserinin bir bölümünde küçük hayranlarını sahneye çıkartarak onlarla birlikte “Romeo” adlı parçasını seslendirdi. Sahnede minik hayranlarıyla birlikte çılgınca dans eden Yener, zaman zaman miniklerle birlikte düet yaptı. Sahnede şarkısına eşlik eden iki erkek çocuğun dans gösterisini hayranlıkla izleyen Yener, “Minik Romeolar” diye hitap ettiği minikleri sahnenin ön tarafına alarak onlara alkışlarıyla eşlik etti.

Adete çocukluk günlerine geri dönen ünlü popçu düetin sonunda, “Şarkıyı katlettik ama çok eğlendik” diyerek, minik hayranlarına teşekkür etti. Yener ve görevliler tarafından sahneden aşağıya davet edilen miniklerden bazıları biraz daha sahnede kalmak isteyince, sahnede kısa bir kovalamaca yaşandı. Miniklerin Kısa kovalamacanın ardından sahneden indirilmesinin ardından, Yener konserine kaldığı yerden devam etti.
Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan ünlü popçu Aydınlılara unutulmaz bir gece yaşatırken, Yener en az söylediği şarkılar kadar sergilediği dans gösterileriyle de büyük beğeni topladı. Konserin sonunda sahneye gelen Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ünlü popçuya günün anısına bir plaket verirken; ayrıca incir ve zeytin yağı hediye etti.