Nurgül Yeşilçay ile birlikte olmaya başlayan Mithat Can Özer, “Aramızda elektriklenme var ama ne olacağına gerçekten bakıyoruz” dedi. Yeşilçay ise “O gece Mithat"ı eve aldığım doğru değil” diyerek tepki gösterdi.

CEM Özer"le 6 yıllık evliliğini 2 ay önce bitiren Nurgül Yeşilçay (35), özel hayatındaki sessizliğini Sezen Aksu"nun oğlu Mithat Can Özer (30) ile bozdu. Yeşilçay, Mithat Can Özer"i Bebek"teki evine davet ettiği yolunda çıkan iddiayla ilgili, “Mithat eve girmedi. Beni evimin kapısına kadar bırakıp, geri döndü” diyerek dert yandı.

Mart"ta İngiltere yolcusu

İngiltere"de yaşayan ve annesi Sezen Aksu"nun albüm çalışması için İstanbul"a gelen Mithat Can ise “Aramızda elektriklenme var ama ne olacak gerçekten bilmiyorum” dedi. Mart başında İngiltere"ye dönecek olan Özer"in eski sevgilisi Özgü Namal ile ilişkisi mesafeler yüzünden bitmişti.

Özer: Çocuklu kadına yakışmadı

Nurgül Yeşilçay"ın Mithat Can Özer"le ilişkisinin ardından gözler 2 ay önce boşandığı eşi Cem Özer"e çevrildi. Eski eşinin, Mithat Can"la samimi fotoğrafları karşısında çok üzgün olan Cem Özer"in sık sık “Nurgül"e inanamıyorum. Tamam boşandık herkes istediğini yaşamakta özgür ama çocuklu bir kadına bu halleri hiç yakıştıramadım” dediği öne sürüldü.

İkisi de yetişkin ve bekar insanlar

SEZEN Aksu oğlu Mithat Can"la birlikte olmaya başlayan Nurgül Yeşilçay"ın oyunculuğuna hayran olduğunu her seferinde dile getiriyordu. Yeşilçay"ın “Eğreti Gelin” filmindeki performansı için Aksu “Nurgül"ü o filmde darmadağın olarak izledim. Böyle bir oyunculuk yok. Nurgül"de Sophia Loren"in ışığını görüyorum” demişti. Aksu, ikilinin samimi footğraflarıyla ilgili sadece, “İkisi de yetişkin, bekâr insanlar. İlişkilerinin ne düzeyde olup olmadığını da gerçekten bilmiyorum” demekle yetindi.