İki çocuğun dünyaya gelmesi için kimlikleri gizli tutulan bir erkeğin spermi ile bir kadının yumurtarları kullanıldı. Daha sonra embyro Debbie Rove'un rahmine yerleştirildi.

Jackson son yolculuğuna pazar günü uğurlanıyor. Cenaze töreni Neverland'de yapılacak. Jackson'ın bedeni pazara kadar Neverland'de halkın görüşüne açılacak.


Cenaze sırasında popun kralının cansız bedenini beyaz bir at arabası taşıyacak. AP Ajansı pop yıldızının çocuklarının velayetini annesine ve malvarlığını bir vakıf fonuna bıraktığını ileri sürdü. Daily Mail ise çocukluğunda kendisine sürekli şiddet uygulayan babasını vasiyetnamenin dışında bırakarak Michael'ın babasından intikam aldığını yazdı.

ABD'nin Los Angeles kentinde 25 Haziranda ölen pop kralı Michael Jackson'ın çocuklarının velayetini annesine verdiği ve tüm malvarlığını bir vakıf fonuna bıraktığı iddia edildi. Jackson'un 7 Temmuz 2002 tarihinde yazdığı belirtilen vasiyetnamenin bilgisine sahip, adının açıklanmasını istemeyen bir kişi, Associated Press ajansına yaptığı açıklamada, ünlü şarkıcının ailesi ve avukatlarının belgeyi incelediğini söyledi.

Söz konusu kişi, vasiyetnamede, vasiyeti yerine getirecek kişilerin Jackson'ın uzun süre avukatlığını yapan John Branca ve müzik piyasasından aile dostu John McClain olduğunu kaydetti. Wall Street Journal gazetesinin haberinde, Michael Jackson'ın 2002'de bir vasiyetname taslağı hazırladığı ve buna göre mirasının annesi, 3 çocuğu ve bir ya da birkaç hayır kurumuna verilmesini öngördüğü bildirilmişti.