Yaralanan genç kadın kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınırken, eşi Nihat Ayyıldız gözaltına alındı. Annelerinin babaları tarafından bıçaklanmasına tanık olan ve gözyaşlarına boğulan 2 çocuk ise polisler tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Akyazı İlçesi'nde oturan ve eşi Nihat Ayyıldız'a haber vermeden sık sık evi terk ettiği iddia edilen Bahar Ayyıldız, 4 gün önce yine evden ayrıldı. Dün öğlen saatlerinde eşi Nihat Ayyıldız'ı telefonla arayan Bahar Ayyıldız, "Adapazarı Garı'ndayım. Seni bekliyorum" dedi.

Telefonu kapatıp hemen Adapazarı Garı'na gelen Nihat Ayyıldız, eşiyle burada tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa bir süre sonra kavgaya dönüşmesi üzerine Nihat Ayyıldız, eşini belinden çıkardığı bıçağıyla, 3 yaşındaki kızı ile 4 yaşındaki oğlunun gözleri önünde bacağından yaraladı. Annelerinin bıçaklandığını gören 2 küçük çocuk gözyaşlarına boğuldu. 

Bahar Ayyıldız, gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Eşini bıçakla yaralayan Nihat Ayyıldız ise olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı.