Mobilyacılık yapan A.O.L., eşinin vefat etmesi üzerine çocuklarının anne şefkatiyle büyümesi için Sakine L. (37) ile evlendi. 2009'da kızı Ş. ile oğlu M.İ.'nin oyuncaklarıyla oynarken cinsel içerikli hareketler yapıp tuhaf sesler çıkartmaları babayı şoke etti. Çocuklarının evde yalnız kaldıklarında üvey annelerinin kendilerine porno film izlettirdiğini, yaramazlık yaptıklarında da dövdüğünü söylemeleri üzerine baba A.O.L., soluğu Cumhuriyet Savcılığı'nda alıp eşi hakkında suç duyurusunda bulundu. 
 
Adana Dr. Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde muayene edilen her iki kardeşin de, izledikleri cinsel içerikli filmler nedeniyle cinsel içerikli oyunlar oynama şeklinde davranış değişiklikleri gösterdikleri saptandı. 
 
Yapılan soruşturma sonunda Adana 4. Sulh Ceza Mahkemesi'nde "kötü muamele ve müstehcenlik" suçlarından 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Sakine L. hakkında karar verildi. Karar duruşmasına tutuksuz sanık Sakine L. katılmadı. Daha önceki duruşmada üvey çocuklarının iftirasına uğradığını öne süren Sakine L., "Kocam anlaşmalı boşanmaya yanaşmadığım için çocuklarına böyle bir suçlamada bulundurmuştur. Amacı bana nafaka ödememek" derken, A.O.L ise, ikinci eşinden şikayetçi olup, "Çocuklarım olanları anlattıktan sonra Ruh Sağlığı Hastanesi'ne götürdüm. Durumu orada öğrendim" diyerek eşinin cezalandırılmasını istedi.
 
Sosyal Hizmet Uzmanı gözetiminde ifadesi alınan 10 yaşındaki kız çocuğu Ş.L., babası işe gittikten sonra üvey annelerinin kendilerine kötü davrandığını söyleyerek, "Babam evdeyken bize üvey annem iyi davranıyordu. Ancak babam gittikten sonra bize ayıp filmler izletiyor, oklava ile dövüyordu. Dövdüğü için babama söylemekten çekiniyordum, halama gidince babama söyledim" dedi. 
 
Kardeşi M.O.L. de, "Ablamla beni devamlı dövüyordu. Benim ağzıma acı biber bile sürdü. Bize devamlı kötü filmler izletiyordu" diye ifade verdi. 
 
Mahkeme hakimi, Sakine L.'yi 'çocuklara kötü muameleden' 2 ay 15 gün, 'çocuklara müstehcen filmler izletmekten' ise 7 ay 15 gün olmak üzere toplam 10 ay hapis cezasına mahkum etti. Bu cezası da hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına çevrildi. Sakine L., 5 yıl içinde suç işlerse bu cezasını da çekecek.