İşbirliği kapsamında Nazilli"de faaliyet gösteren Büyük Nazilli Dershanesi, emekli, dul ve işçi çocukları ile Emekli astsubayların çocuklarına özel eğitim desteği verecek.
Nazilli"de ilk kez gerçekleştirilen protokol çerçevesinde bu yıl hizmete açılan Nazillili öğretmenlerin kurduğu Büyük Nazilli Dershanesi Nazilli"de faaliyet gösteren iki sivil toplum kuruluşu üyelerinin çocuklarına özel indirimler uygulayacak. Dershanelerinde eğitim gören çocuklara protokol gereği özel indirim uygulanacağı ve bu indirim farkının protokol gereği derneklerin ve dershanelerin bünyelerinden karşılanacağı açıklandı.
Yapılan protokol gereği üyelerinin çocuklarının eğitim sıkıntılarının giderileceğini ifade eden Türkiye İşçi Emeklileri Derneği Nazilli Şube Başkanı a.Cahit Coşkun, “Ekonomik krizin yaşandığı ülkemizde geçimlerini zor sağlayan emeklilerimizin unutulmuşluğun ezikliğini içinde ve sosyal çöküşe itilmiş durumdadır. Nazilli"de açılan ve dışarıya bağımlılığı olmayan Nazilli Büyük Dershanesi ile derneğimiz arasında protokol imzalanarak emekli dul ve yetimlerimizin çocuklarının da eğitim ile fırsat eşitliğini yakalaması açısından da küçük de olsa imkân sağlanmıştır. Bu konuda bize anlayış gösteren Dershane yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.
TEMAD Nazilli Şubesinde gerçekleştirilen imza töreninde Büyük Nazilli Dershanesi Kurucuları Ahmet Bilgenoğlu, Semih Kurtoğlu, Berkant Boluvat ve Melih Türkoğlu, protokolün hayırlı olmasını diledi.