TRABZON"un Araklı İlçesi'nde iki çocuk annesi Aynur D., eşi Abdurrahman D."yi başından tek kurşunla vurup öldürdükten sonra tabancayı başına dayayarak tetiği çekti. Çiftin cesetlerini, sabah 06.00"da okula gitmek için kalkan çocukları buldu.

ÇİFTİN ÇOCUKLARI PERİŞAN OLDU

2 çocuk annesi 35 yaşındaki Aynur D., Araklı Yeniköy Köyü Muhtarı olan eşi 41 yaşındaki Abdurrahman D."nin beylik tabancasıyla önce kocasını başından tek kurşunla vurarak öldürdü. Aynur D. daha sonra silahı kendi başına dayayarak tetiği çekti ve intihar etti.

Çiftin 14 yaşındaki oğlu Barış ve 13 yaşındaki kızı Merve sabah 06.00"da okula gitmek için kalktıklarında kahvaltı hazırlaması için annelerini uyandırmaya gitti. Anne - babalarını kanlar içinde yer yatağında yatarken gören iki çocuk, komşularına haber verdi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemede, silah yanında olan Aynur D."nin eşini öldürdüğü, ardından intihar ettiği belirlendi.

Haberin duyulması üzerine çiftin yakınları evin önüne gelerek gözyaşı döktü. Cenazelerin evden çıkarılması sırasında Abdurrahman D."in yeğeni Murat K., “Dayı beni neden bırakıp gittin? Bir ay sonra düğünüm vardı, söz vermiştin hani gelecektin” diye feryat etti. Çiftin çocukları Merve ve Barış da yakınları tarafından sakinleştirildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülürken, çiftin son günlerde geçimsizlik yaşadığı ve sık sık kavga ettiği, Aynur D."nin eşini başka kadınlarla ilişkisi olduğu için suçladığı iddia edildi.


HÜRRİYET