GAZİANTEP"te 36 yaşındaki Meral Kaz, bir dönem nikahsız birlikte yaşadığı 38 yaşındaki İsmet Demir tarafından çocuklarını ziyaret ettiği Çocuk Yuvası"nın bahçesinde bıçaklanarak öldürüldü.

Ev kadını Meral Kaz, 12 yıl birlikte yaşadıktan sonra 3 yıl önce ayrıldığı minibüs şoförü İsmet Demir"den 4 çocuk dünyaya getirdi. Geçimsizlik nedeniyle ayrılan ikilinin 4 çocuğu, maddi durumları iyi olmadığı için devlet tarafından koruma altına alındı. Ailesinin yanına taşınan Meral Kaz, annesi 65 yaşındaki Hacce Kaz ile bugün saat 10.30 sıralarında 3 çocuğunun kaldığı Kolejtepe Mahallesi"ndeki Gaziantep 0-6 Yaş Çocuk Yuvası Müdürlüğü"ne gelerek çocuklarını gördü.

Kaz, çıkışta Çocuk Yuvası"nın bahçesinde tesadüfen aynı gün yuvaya çocuklarını görmeye gelen İsmet Demir ile karşılaştı. İsmet Demir, iddiaya göre eski eşini görünce, “Sen bu çocukları ne yüzle görmeye geldin O...?” diye hakaret ettiği Meral kaz'a cebinden çıkardığı bıçağı sapladı. İsmet Demir, kendisine engel olmaya çalışan Meral Kaz"ın annesi Hacce Kaz"ı da yumruklayıp kaçtı.

Çocuk Yuvası"nın bahçesindeki güvenlik kulübesi önünde kanlar içerisinde yere yığılan Meral Kaz ve annesi, çevredekiler tarafından çağrılan ambulansla Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi"ne kaldırıldı. Bıçağın kalbine isabet ettiği anlaşılan Meral Kaz, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamazken, annesi Hacce Kaz ayakta tedavi edildi. Cinayet şüphelisi İsmet Demir, olaydan bir saat sonra polis tarafından yakalandı.

Meral Kaz"ın çocukları 2 yaşındaki Ahmet, 3 yaşındaki Enes ve 6 yaşındaki Samet"in Gaziantep 0-6 Yaş Çocuk Yuvası Müdürlüğü"nde, 14 yaşındaki kızı Rabia"nın ise Sosyal Hizmetler Müdürlüğü"ne bağlı yetiştirme yurdunda kaldığı öğrenildi.

DHA