Aydın Belediyesi Çocuk Kültür Merkezleri öğrencileri arasında “Şiir Ezberleme Yarışması” düzenlendi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında birincisi düzenlenen Atatürk ve 23 Nisan konulu şiir ezberleme yarışması Aydın Belediyesi Şehir Tiyatroları Muzaffer İzgü Sahnesi’nde gerçekleştirildi.
Adnan Menderes, Ata Mahallesi Dr. Reşit Galip, Ilıcabaşı ve Yüksel Yalova Çocuk Kültür Merkezleri öğrencileri yarışmayı birinci bitirebilmek için kıyasıya yarıştı. Yarışmayı veliler ve öğrenciler ilgiyle takip etti. Yarışmanın jüri üyeliğini Kültür Uzmanı Osman İrik ve Aydın Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncusu Halil Uzel yaptı. Ezberledikleri şiirleri büyük başarı ile okuyan öğrencilere arkadaşları ve veliler alkışlarla destek verdi.
Yarışmanın birinciliğini Yüksel Yalova Çocuk Kültür Merkezi’nden “Nöbetçi Millet” şiiri ile Gülşah Duyar kazandı. İkinciliği Dr. Reşit Galip Çocuk Kültür Merkezi’nden “Atatürk ve Öğretmenim” şiiri ile İrem Özer, üçüncülüğü ise Yüksel Yalova Çocuk Kültür Merkezi’nden “Atatürk” şiiri ile Rojda Acar kazandı.
Yarışmanın birincisine mp3 çalar, 2.sine kırtasiye seti, üçüncüye ise kitap seti hediye edilirken yarışmaya katılan tüm öğrencilere katılım belgesi verildi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg