Aydın Belediyesi Çocuk Kültür Merkezlerine kayıtlı ilköğretim öğrencileri arasında bilgi yarışması düzenlendi. 2.si düzenlenen bilgi yarışmasında Adnan Menderes, Dr. Reşit Galip ve Ilıcabaşı Çocuk Kültür Merkezlerindeki 5. ve 7. sınıf öğrencileri yarıştılar.
Yarışmaya, Belediye Başkanı Yardımcısı Şefika Çoban, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tahsin Kocaman, Çocuk Kültür Merkezleri Genel Koordinatörü Emel Akyol, Adnan Menderes Çocuk Kültür Merkezi Koçu Hicran Fırat, Dr. Reşit Galip Çocuk Kültür Merkezi Koçu Şengül Karaköy, Ilıcabaşı Çocuk Kültür Merkezi Koçu Abdullah Çağlar, kültür merkezleri öğrencileri ve veliler katıldı.
Aydın Belediyesi Muzaffer İzgü Sahnesi’nde yapılan bilgi yarışmasında öğrencilere Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler, İngilizce ve Genel Kültür dallarında 12’şer soru soruldu. Yarışmanın jüri üyeliğini Umut Annıak ve Gülçin Kurusakız yaparken, 5. sınıflarda Dr. Reşit Galip Çocuk Kültür Merkezi adına yarışan Feray Uysal, Erdem Fırat, Neslihan Eskici, 7. sınıflarda da Adnan Menderes Çocuk Kültür Merkezi adına yarışan Feyza Zeybek, Nagehan Dikici, Büşra Emeksiz birinciliği kazandılar.
5. sınıflarda birinciliği kazanan öğrencilere saat, 2. ve 3. gelen öğrencilere Pizza Pizza’dan öğrenci menüsü, 7. Sınıflarda birinciliği kazanan öğrencilere mp3 çalar, 2. ve 3. gelen öğrencilere Pizza Pizza’dan öğrenci menüsü hediyesi verilirken, hediyeleri Başkan Yardımcısı Şefika Çoban ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Tahsin Kocaman verdiler. 

20120109ay505254_04.jpg