Yılmaz"ın CM101MMXI ismini verdiği TİM Maslak Show Center"da gerçekleşen gösteride izleyenler kahkahaya boğuldu.

Cem Yılmaz, uzun bir aradan sonra TİM Maslak Show Center"da hayranlarının karşısına çıktı. Sahneye uzun bir masa üstünde birçok ansiklopedi ve oyun için hazırladığı malzemelerini koyan ve her zamanki gibi simsiyah bir kıyafet tercih eden Yılmaz"ın iki saat süren şovu izleyenleri gülme krizine soktu. İşte Yılmaz"ın 2011 esprileri:

- (Sahnedeki kitapları soran izleyicilere) Bu kitapları buraya koymamın nedeni; bunları okumuş olsaydım sizin yerinizde olurdum, okumadığım için buradayım.

- Yıldız Teknik Üniversitesi"nde bir konferansa katılmıştım. Gençlerden biri soracağı soruyu önceden hazırlamış, heyecanla ayağa kalktı ve "Eskiden saçlarınızı sıfıra vurdururdunuz. Şimdi de vurdurur musunuz?" diye sordu. Ağlar mısın, güler misin.. Seksle ilgili şakalar her zaman zora sokar beni... Belden Aşağı 2 diye bir kitap yazmıştım, onu göstermek istiyorum size..

- İlişkiler için söylenen beni taşıyamadı için Hamal Sex yapıyoruz herhalde....

- Acun Ilıcalı"nın yarışması için bizim yarışmalarda hala bardak yeniyor, hayvan taklidi yapılıyor, Michael Jackson taklidi yapılıyor. Yurt dışında adamlar bardağı yiyor, bide üstüne sı.yor...

- Bu Facebook ve Twitter"de amaç manitacılık değil mi... Yok benim 1000 tane arkadaşım var.. Yahu yarın bir kavgan olsa kaç tanesi gelir bırakın bu işleri...

- Bir de iyilik mafyası oluştu. 4 tekerlekli sandalye almak ya da 4 laptop parası toplamak için Çırağan Sarayı"nda geceler yapılıyor... (Son dönemde yapılan kendisinin de katıldığı yardım gecelerine göndermeler yaptı)

- Bu yarışma için babama söyledim "Baba bu yarışmaya sen de katıl" yeteneğiniz ne diye sorarlarsa "Cem"i yaptım" dersin dedim...

- Film çekimleri sırasında Afyon"da Zafer abi (Algöz) ve Ozan"la (Güven) peştemalleri giydik hamama girdik. Biri eli telefonla bizi çekmeye çalışıyor. “Napyorsunuz dedim burada olmaz” dedim. O da “Biz sizi her halinizle seviyoruz” dedi.

- Birçok yerde oyun sergiledim “Artık parayla espri yapmayacağım” dedim. Rahmi Koç Müzesinin 10. yıl gecesinde sahneye çıktım. Tabi parayla ilgili espiri yapılacak bir ortam değil. Rolex saatimi de cebime koydum.. Rastlantıya bak oyun sonunda Rahmi Koç bana Rolex saat hediye etti. “Ben de var” diyemedim tabii.. Rahmi Koç çok misafirperver, çok iyi bir insan, onunla 40 dakikaya yakın sohbet ettik, sonra biri geldi, karanfilini değiştirdi meğer mumyasıymış...

- Ben bu işe girmeden önce gençlik zamanımda THY iş başvurusu için mülakata girdim. Beni tipsizlikten almadılar. “Havada olmaz size yer hostesi yapalım” dediler. Hani apronda deve kesilmişti ya benden kurtuldukları için kesmişlerdi.

- (TV"de yayınlanan oto reklamalarıyla ilgili) Muhteşem yol tutuş, siyah camlar falan ama bizde yasak. Hıncal Uluç yasakladı.

Bora ENGİN / VATAN