1991 yapımı unutulmaz Roger Rabbit çizgi filminden hatırlayacağınız Jessica Rabbit karakterine bürünen Jessica Biel, Justin'e kendini aşık etmekte hiç de zorlanmamış olsa gerek!

Hollywood'un uzun zamandır birlikte olan iki ünlü ismi şarkıcı Justin Timberlake ve aktris Jessica Biel, Amerikan televizyonlarının en sevilen programlarından Saturday Night Live'a konuk oldu.

Çeşitli tiplemelerle ekrana çıkan ikili, izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi. Timberlake'in kılkuyruk bir kocayı canlandırdığı şovda, karısı Cathy'den bıkmış olduğu her halinden belli oluyor. Jessica'nın ağına düşmek için yer kollayan koca rolüyle Timberlake, yılların aktörüymüş pozlarında!

Jessica Biel'e ne demeli? O, 1991 yapımı unutulmaz Roger Rabbit çizgi filmindeki Jessica Rabbit kimliğinde vücut buluyor. Öyle ki geçtiğimiz günlerde bir anket sonucu dünyanın en seksi çizgi karakteri seçilen Jessica Rabbit, hem ismiyle hem de görünümüyle Biel'e cuk oturmuş.

2007 yılında Sundance Film Festival'inden bu yana birlikte olan Biel- Timberlake çiftinin mutlulukları da ekranlara hemen yansıyor. Program boyunca eğlenip eğlendiren ikiliye bir de Cathy rolünde bir komedyen eşlik etti.

GAZETEPORT