Profilo Satış Direktörü Semir Kuseyri, 2010 yılında yaklaşık 220 milyon avro ciro yaptıklarını belirterek, ''2011 yılında ciromuzu yüzde 30 artırmayı hedefliyoruz'' dedi.
Kuseyri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Profilo'nun BSH Ev Aletlerinin yerel bir markalarından biri olduğunu belirterek, BSH'nın üretim bakımından dünyanın üçüncü, Avrupa'nın ise birinci firması olduğunu söyledi.
2010 yılının Profilo için değişim yılı olduğunu ve bu değişimin başarıyla gerçekleştirildiğini ifade eden Kuseyri, şöyle konuştu:
''Yeniden yapılanma süreci kapsamında satış ekibimizi tazeledik. Bayi yapısını da tekrar gözden geçirdik. 2009 yılında BSH Grubu'nun Türkiye ve tüm Dünya'daki en karlı yerel markası olduk. 2010 yılı için yüksek hedeflerle yola çıktık ve bu hedeflere de ulaşmayı başardık. 2010 yılında yüzde 40 artışla yaklaşık 220 milyon avro ciro yaptık. 2011 yılında ciromuzu yüzde 30 artırmayı hedefliyoruz.''

-ESKİSİNDEN DAHA İYİ HİZMET VERİYORUZ-

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri'nin son iki yıl içinde ürün yelpazesini zenginleştirdiğini ve pek çok alanda değişim yaşadığını aktaran Kuseyri, önümüzdeki dönemde de oluşturdukları sağlam temelli stratejiler ile sektörün öncü ve güçlü markalarından biri olmaya devam edeceklerini belirtti.
''Kaliteli ürünlerle donatılmış, satış ve ürün konusunda eğitilmiş bayilerimizle tüketicilerimize eskisinden de iyi hizmet veriyoruz'' diye konuşan Kuseyri, değişim sürecinin 2011 yılında da devam edeceğini kaydetti.