Flört modundaysa

Bir kadının o akşam seks yapmak istiyor olduğunu anlayabileceğiniz belki de en önemli sinyal, flört modunda olması. Partnerinin ‘ismini’ normalde olduğundan daha fazla telafuz etmesi, aynı tarz esprilere her zamankinden çok daha büyük kahkahalarla karşılık vermesi, göz temasını biraz abartması, konuşurken partnerinin dudaklarına odaklanması... Bunların hepsi temel ama önemli sinyaller.

Argo konuşmalara kayıyorsa

Günlük konuşmalarına göre o akşam argoya daha fazla yer vermesi, partneriyle şakalaşmaya daha açık halde olması (el ve vücut şakaları dahil) veya seks temalı fıkralar, benzetmeler, konulardan bahsediyor olması da sekse giden yolda yanıp sönen sinyallerden olabilir.


Temas halindeyse

Erkekler, kendilerine göre daha dokunulmaz olan kadınlar ile temas haline geçtiklerinde sekse önce sarı, temas durumu abartılırsa da yeşil ışık yakma eğilimdeler. O akşam seks yapmak isteyen kadın da partnerine muhtemelen daha fazla temas etme isteği duyacak. Konuşurken partnerinin omzunu veya kolunu tutması, her zamankinden çok daha yakın bir mesafede durup hafifçe temas etmesi veya mutfaktan ya da koridordan geçerkenki ‘çapkın ve sinsi temasları’ bir kadının seks yapmak istediği anlamına gelebilir.


Kıyafet seçimi

Her zamankinden farklı olarak o akşam partnerine ‘seksi ve kırmızı bir gecelikle kapıyı açan kadın’ klişesini bir kenara koyarsak, seks yapmak isteyen kadınlar sırf o akşama özel olarak normalden daha açık giyinebilir, evin içinde mevcut kıyafetleriyle özellikle de partnerlerinin görüş alanındayken ‘çok daha rahat’ hareket edebilirler.


Dudaklarını ısırıyorsa

Kadın dudakları çoğu erkeğe göre vücudun en hassas ve en davetkar bölgesi. Belki de bu yüzden cinselliği ön plana çıkaran birçok film ya da reklamda yer veriliyor olduğunu görüyoruz. Özellikle partneri konuşurken anlattıklarına odaklanan ve dudaklarını ısıran ya da dilini çok daha fazla gösterme eğilimde olan kadınlardan kaçış pek mümkün değil sanki.

Masaja ihtiyaç duyması

Özellikle de yoğun koşuşturmaların yaşandığı günümüzde bir kadının sırt ya da boyun ağrısı olması kaçınılmaz. Bu yüzden bir kadın belki de ‘gerçekten’ masaja ihtiyaç duyabilir. Fakat temas etmek kadar temas edilmekten de hoşlanan, bazı ‘seks’ isteyen kadınlar bu yöntemi en azından içgüdüsel olarak kullanabilir.

Bu akşam biraz erken yatalım

Bazı kadınlar ise amaçlarını direkt olarak göstermekten kaçınmaz. Ertesi sabah güne erken kalkıp zinde başlama bahanesiyle yatağa her zamankinden erken gitmeyi teklif eden kadınların da bazı sinsi planları olabilir. Hatta ve hatta mutfaktaki bulaşıkları bırakıyor ya da oturma odasındaki koltuktan hızla kalkıyorsa anlayın ki farklı istekler içinde olması muhtemel.


Espriyle yaklaşma

"Bu akşam başım ağrımıyor, hayatım! Ne tuhaf değil mi?" gibi ilk anda saçma gelen bir cümle, partnerinin hem gülmesine hem de farklı bir sinyal almasına neden olabilir. Çocuğu olmayan bir kadının eşine ‘çocuklar da uyudu artık!’ dediği de görülmüştür herhalde. Bunlar, mizah anlayışı yüksek kadınların başvurabileceği yöntemler olabilir. Yoksa mizah anlayışı gelişmiş çiftlerin mi desek?