BURSA"da Rus uyruklu Ester Sonia Szyszkowsi"ye cinsel saldırıda bulunup yaralamakla suçlanan 30 yaşındaki Sami Ferit ile 27 yaşındaki Mücahit Pehlivan"ın yargılanmasına başladı.

Mahkemede şikayetçi olarak ifade veren Szyszkowsi, “Uyurken yanıma gelen Sami, bana "oral seks" teklifinde bulundu. Kabul etmeyince döverek amacına ulaşmaya kalkıştı. Ben de cinsel organını ısırdım, balkona çıkıp yardım istedim” dedi.


Bursa"da geçen Mayıs ayında meydana gelen olayda, Ester Sonia Szyszkowsi"ye, "cinsel saldırıda bulunmak", "hürriyetini kısıtlamak" ve "yaralamak" suçlarından 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi"nde haklarında dava açılan tutuksuz sanıklar Sami Ferit ile Mücahit Pehlivan"ın yargılanmasına başlandı. Duruşmada haklarında 15 yıla kadar hapis cezası istenen sanıklar ile kendilerinden şikayetci olan Ester Sonia Szyszkowsi hazır bulundu. İfadesinde sanıklardan Sami Ferit"ten şikayetci olduğunu söyleyen Szyszkowsi şunları anlattı:


“Olay günü barda birlikte eğlendik. Sonra Sami ve Mücahit ile evlerine arkadaş olarak gittim. Gece ayrı odalarda yatıyorduk. Bir ara yanıma gelen Sami, bana "oral seks" yapmak istediğini söyledi. Kabul etmedim. Kızdı. Saçımı çekti, tokat attı. Amacına ulaşmak isterken kurtulmak için cinsel organını ısırdım. o acı içersinde kıvranırken balkona çıkıp bağırarak yardım istedim. Polisler beni kurtardı” dedi.


"KENDİSİ ODAMA GELİP BAĞIRDI"


Duruşmada şuçlamayı kabul etmeyen Sami Ferit ise, “Olay günü söylediği gibi eğlendik. Birlikte bizim eve gittik. Mücahit daha sonra ayrıldı. Ben ayrı, Szyszkowsi ayrı odada yattı. Gece kalkıp odama gelerek ışığı açtı. "Benim burada ne işim var?" diye sorup bağırdı. Ardından balkona çıkıp sanki kötü bir olay olmuş gibi polisten yardım istedi. Kendimi karakolda buldum” diye konuştu.
Bursa 4'üncü Ağır Ceza MAhkemesi, eksik evrakların beklenmesi için duruşmayı ertelerken, sanıkların tutuksuzluk hallerinin devamına karar verdi.

Milliyet