Olay, merkez Yenişehir İlçesi TOKİ konutlarında saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Bina sakinleri gürültü duyunca dışarıya çıktıklarında, yerde kent merkezindeki bir ilköğretim okulunda Türkçe öğretmeni olan Nihat S.'yi yaralı buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, Nihat S.'yi çağırılan ambulansla hastaneye gönderdi. Polis, Nihat S.'nin oturduğu dördüncü kata çıktığında kapalı olan kapıyı açıp içeriye girince, korkunç bir manzara ile karşılaştı.

Evde bıçakla öldürülen Nihat S.'nin eşi 33 yaşındaki Songül, çocukları 4 yaşındaki Serhat, 2 yaşındaki ikizleri Havin ve Helin’in cesetleri kanlar içinde bulundu. Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan Nihat S.'nin de vücudunda bıçak izlerine rastlandı.

Polise verdiği ilk ifadesinde eşi ve çocuklarını öldürdüğünü söyleyen Nihat S. kendisini bıçakladıktan sonra balkondan atladığını söylediği öğrenildi. Bir süredir psikolojik tedavi gördüğü belirtilen Nihat S. tedavi altına alınırken, polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

EVDEKİ KIZ KARDEŞİNE BİRŞEY YAPMADI

Nihat S.'nin evde bulunan kız kardeşi 12 yaşındaki Gülcan S.'ye zarar vermediği ortaya çıktı. Nihat S.'nin çocuklarının bakımında eşine yardımcı olması için yanlarında kalan kız kardeşi Gülcan S.'yi "Sen bu odada kal, dışarıya çıkma" diyerek evin başka bir odasına gönderdiği öğrenildi.

Komşuları Nihat S. ve ailesinin içlerine kapanık bir yaşam sürdüğünü belirterek, "Pek dışarıya çıkmazlardı. Sakin bir yaşamları vardı. Zaman zaman çocuklarını oyun oynatmak için dışarıya çıkarırlardı" dedi. 

 

hürriyet