Yardım konvoyu, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mümtaz Avcı, İlçe Müftüsü Mehmet Aslan, Aydın İl Genel Meclisi Çine Üyesi Erol Öz, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Kent Konseyi Başkanı Sadık Yavuzkan, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Kızılay Çine Şubesi Başkanı Mehmet Ali Türksoy ile mahalle muhtarları ile vatandaşların katılımıyla uğurlandı. 
     Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, uğurlama töreninde yaptığı açıklamada, deprem acısını yüreklerinde hissettiklerini ifade ederek, şunları söyledi: 
     ''Deprem acısı hepimizin. Vanlı kardeşlerimizin acılarına ortak olmak, yaralarını sarmak için elimizden geleni yapacağız. İlk etapta Çine Belediyesi kuruluşu olan Topçam Madran ile ilçemizde kurulu bulunan Kaltun Madran su fabrikalarının katkılarıyla 5 litrelik ambalajlarda 60 ton suyu iki treylere yükledik. Deprem bölgesindeki insanların en çok gereksinim duydukları şeyin başında su geldiğini bildiğimiz için önce suyumuzu yollamak istedik. Kızılay ile ortaklaşa sürdürdüğümüz malzeme ve gıda yardımı kampanyamız da sürüyor.'' 
     Yardım konvoyu, Çine Müftüsü Mehmet Aslan tarafından dua okunmasının ardından yola çıktı.