Çine Belediye Meclisi'nin mart ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer başkanlığında yapıldı.
Toplantıda, ilçede yaptırılacak yeni adliye binası için belediyeye ait arazinin Hazine'ye devrine ilişkin ocak ayında alınan karar, ada ve parsel numaraları yazılmadığı için yeniden ele alındı.
Yapılan görüşmelerin ardından Cumhuriyet Mahallesi 571 ada, 1 parselde bulunan yerin bedelsiz olarak Hazine'ye devri oy çokluğuyla kabul edildi.
Belediye tarafından açılacak iki yeni otoparkın ücret tarifesinin de belirlendiği mecliste, otoparkların 30 dakikaya kadar ücretsiz olması, 30-60 dakika arası kullanım için 1 lira, 1-2 saat arası 2 lira, 2-4 saat arası 2,5 lira, aynı gün içinde 4 saat sonrası ise 3,5 lira ücret alınması kararlaştırıldı.
Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, mecliste yaptığı sunumla 23. Uluslararası Deve Güreşi etkinliğiyle de ilgili bilgi verdi.
Güreşlerden 65 bin lira harcama yapıldığını, 60 bin lira da gelir elde edildiğini kaydeden Dinçer, ''Festival için belediyemizin kasasından 5 bin lira çıkmış oldu. Biz çok daha fazlasını gözden çıkarmıştık. Çok güzel havası olan ve güzel geçen organizasyonun belediyemize maliyeti 5 bin lirada kaldı. Bu organizasyonda görev alan arkadaşların başarısıdır'' dedi.