Olayı aydınlatmaya çalışan polis arşivlerden, cinayeti gören bir başka iş adamı olduğunu ortaya çıkardı. Kayıp tanık bulunursa tüm gizem çözülecek.

Cumartesi gece yarısı Üsküdar sahilinde bir yatta meydana gelenesrarengiz cinayetin sırrı yavaş yavaş çözülüyor. Ravelli gömleklerini sahibi olan ve "Gömlek Kralı" olarak tanınan Ahmet Tayan kaçmaya devam ediyor ama polis cinayetin işlendiği sırada yatta katil zanlısı Tayan ve ölen Ersin Fatih Pekcan'ın yanlarında, tanınmış bir iş adamı daha olduğunu öğrendi.

Takvim Gazetesi’nden Mevlüt Yüksel’in haberine göre; Yatta bulunan dört tanığın, olayı görmemesi ve ifadelerinin yetersiz bulunması polisi zor durumda bırakmıştı. Ancak şimdi olaya birebir tanık olan bir başka iş adamının çıkmasıyla işin rengi değişti. Kimliği deşifre edilmeyen sürpriz tanık bulunca, polis bu cinayetin bir hesaplaşma mı yoksa basit bir kavga sonucu muişlendiğini ortaya çıkaracak.

CENAZESİ KALDIRILDI

Bu arada Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu tarafından görevlendirilen "Özel Ekip" ile her yerde aranan Ahmet Tayan'ın yurt dışına kaçma ihtimaline karşılık, tüm sınır kapılarında önlem alındığı öğrenildi. Öte yandan nakliyeci işadamı Ersin Fatih Pekcan, Üsküdar Şakirin Camii'nde kılınan öğlen namazının ardından toprağa verildi.Öldürülen işadamının yakınları, cenazeyi takip etmeye gelen yazılı ve görsel medya mensuplarını tehdit ederek hiçbir şekilde görüntü alınmasını istemediler.

HESAPLAŞMA OLABİLİR

Öldürülen işadamının yakınlarının cenazede gazetecilere,"Beklenmedik bir anda gelen bu ölüm olayı hepimizi sarstı. Geriye iki yetim çocuk ve dul bir eş kaldı. Acımız biraz soğusun, olayın gerçek nedenini de öğrenelim, ondan sonra ne yapılacağına karar verilecek." dedikleri öğrenildi. Ersin Fatih Pekcan'ın cenazesini, sivil polislerin izleyerek bazı şüpheli gördükleri kişileri takip ettikleri öğrenildi.