Köşk İlçesi"nde 2 Ağustos 2007 gecesi meydana gelen ve kamuoyunda Köşk cinayeti olarak bilinen cinayetin zanlısı 3.5 ay sonra polis tarafından yakalandı. Uzun araştırmalar sonucu yakalan Köşk Baklaköy nüfusuna kayıtlı B.D"nin suçunu itiraf ettiği öğrenildi. İfadesi alınan zanlı tutuklanarak Aydın E Tipi Cezaevi"ne gönderildi.

Oğlunun ölümü üzerinden aylar geçmesine rağmen hiçbir zaman ümidini kaybetmediğini belirten acılı baba Fehmi Kara (73) güvenlik güçlerine teşekkür etti.

Oğlunun katil ya da katillerinin en ağır şekilde cezalandırılmasını isteyen acılı baba Fehmi Kara, “Oğlumun ölümüyle birlikte 3 çocuğumuz yetim kaldı. Vicdanı olan bir insan bu şekilde bir cinayet işleyemez. Bir insan nasıl olur da evinde uyuduğu sırada 25 yerinden bıçaklanarak bu şekilde öldürülür? Adalete güveniyoruz” diyerek 3.5 aradan sonra buruk bir sevinç yaşadıklarını söyledi.

Bilindiği gibi 2 Ağustos"ta Soğukkuyu Mahallesi Tomurcuk Sokak 27 numaralı evinde oturan 35 yaşındaki 3 çocuk babası Coşkun Kara gece evde yalnız başına uyuduğu sırada kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce 25 yerinden bıçaklanarak öldürülmüştü.

Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.