Beyoğlu'ndaki bir barda 14 Mart 2004 günü askere gitmeden önce kız arkadaşı ile birlikte eğlenmeye giden Barış Dönmez'in, boğazı kesilerek öldürülmesine ilişkin devam eden davada tutuksuz yargılanan İbrahim Biberoğlu'nun geçtiğimiz gün kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirtildi.

Polis kayıtlarına ölümü ''kalp krizi sonucu normal ölüm'' olarak geçen Biberoğlu'nun cenazesi, Sarıyer'de toprağa verildi.

İbrahim Biberoğlu'nun, 4 yıllık evli olduğu ve ikiz çocukları bulunduğu, 2 ay önce de bir erkek çocuğunun dünyaya geldiği öğrenildi.

İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden davada tutuklu olarak yargılanan 2 sanık İbrahim Biberoğlu ve Ömer Faruk Saral, bir süre cezaevinde yattıktan sonra tahliye edilmiş ve o gece barda bulunan 25 kişi tanık olarak dinlenmişti.

Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede sanıkların, Barış Dönmez'in 11 Mart 2004 tarihinde bir barda bıçakla boğazından ve karnından yaralanması ve daha sonra kaldırıldığı hastanede ölümünden dolayı ''kasten adam öldürmek'' suçundan 24 ile 30'ar yıl arasında hapis cezasına çarptırılması isteniyor.