Ali Sami Yen Stadı'nda kar yağışı altında oynanan maçta sarı-kırmızılı takıma galibiyeti getiren golü 75. dakikada Mustafa Sarp kaydetti.

Karşılaşma sonrasında Galatasaray puanını 39 yaptı ve 2. sıradaki yerini korudu. Kırmızı-siyahlı ekip ise 24 puanda ve 11. sırada kaldı.

Frank Rijkaard: Nonda'yı oyundan almadım, çünkü...

Lucas Neill: İlk maçımda kazandığımız için mutluyum

Jose Couceiro: Büyük takım ile küçük takımın maçı oldu

MAÇIN CANLI ANLATIMI





NEILL İLK 11'DE, JO YEDEK

Galatasaray'ın devre arasında kadroya kattığı iki yabancı oyuncusu Lucas Neill ile Jo, maç kadrosuna girdi. Teknik Direktör Frank Rijkaard, Neill'e ilk 11'de oynatırken, Jo'ya ise yedekler arasında yer aldı ve oyuna 64. dakikada dahil oldu.

Neill'in gelişiyle asıl mevkisi orta saha olan, ancak son maçlarda stoper olarak forma giyen Mehmet yedek kaldı.

Sarı-kırmızılı ekipte, Denizli Belediyespor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası maçında ortaya koyduğu futbolla Rijkaard'ın beğenisini kazanan Caner ilk 11'de oynarken, Ayhan yine yedekler arasında yer buldu.

Galatasaray'da, sakatlıkları nedeniyle Kewell, Sabri, Baros ve Gökhan'ın yanı sıra Afrika Kupası'nda mücadele eden Keita yer almadı.

Bu arada Galatasaray'da Serkan Kurtuluş'un uzun bir aradan sonra maç kadrosunda yer alması dikkat çekerken, genç oyuncunun ağabeyi Serdar Kurtuluş ise Gaziantepspor'da ilk 11'de forma giyiyor.

AHMET KIZARDI

Karşılaşmanın 33. dakikasında Caner ile girdiği ikili mücadelede yerde kalan Ahmet, yardımcı hakem M. Emre Eyisoy'a tepki gösterdi. Eyisoy, bu tepki sonrasında hakem Aytekin Durmaz'ı uyararak Gaziantepsporlu Ahmet'i direkt kırmızı kartla oyundan attırdı.

Gaziantepspor, Ahmet'in oyundan atılmasıyla 57 dakika, güçlü rakibi karşısında 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldı.

OLCAN'A KAR TOPU VE KÜFÜRLÜ TEZAHÜRAT


Galatasaraylı taraftarlar, bir dönem Fenerbahçe forması giyen Olcan'a tepki gösterdiler.

Önce Olcan aleyhine küfürlü tezahürat yapan taraftarlar, daha sonra bu futbolcuya kartopu attılar. Ancak, bazı taraftarlar da kartopu atanlar aleyhine küfürlü tezahürat yaptılar.