Galatasaray"a sezon başında menajerler tarafından önerilen Nilmar, Brezilya Milli Takımı ve Villarreal"de ortaya koyduğu performansla kendisini geri çeviren sarı-kırmızılıları pişman etti

Cim-Bom, Brezilya Milli Takımı ve Villarreal"de son dönemde attığı gollerle eski günlerine dönmeye başlayan Nilmar"ı reddetmenin pişmanlığını yaşıyor.

Sarı-kırmızılı yönetim, menajerler tarafından sezon başında önerilen Brezilyalı yıldızı, Lyon"daki kötü karnesi yüzünden değerlendirmeye almamıştı.

Hiç düşünülmedi

Özellikle Frank Rijkaard"ı göreve getirdikten sonra çok sayıda futbolcu ve menajerin gözdesi haline gelen Galatasaray"a önerilen oyuncular içinde en dikkat çekici olanı Honorato Nilmar"dı. Ancak Aslan"ın futbol şubesi, Milan Baros ve Shabani Nonda ile devam etme kararı aldı.

Galatasaray reddedince İspanya"nın ünlü kulübü Villarreal"e imza atan Nilmar yeniden doğdu. La Liga"da kendisini yeniden bulan sambacı, Brezilya Milli Takımı"nın önceki gün İngiltere"yi yendiği özel maçta Elano"nun pasında tek golün altına imzasını attı.

Teknik Direktör Dunga"nın vazgeçilmezleri arasına giren Nilmar değerini biraz daha artırırken, bu durum Galatasaray"da pişmanlık yarattı.

Gelmeyi istiyordu

Brezilya"nın Internacional takımında futbol kariyerine başlayan ve 20 yaşında Olympique Lyon"a transfer olan sambacı, Fransa"da aradığını bulamayınca yeniden ülkesine döndü. Corinthians"ta kiralık forma giydikten sonra Internacional"e dönen Nilmar bu sezon başında Villarreal"le anlaştı.

Bir ara Fenerbahçe"nin de gündemine gelen Brezilyalı futbolcu, yakın arkadaşı Elano"dan dolayı Galatasaray"a gelmeye hazır olduğunu bildirmişti. (Milliyet)