Kartal Yuvası, Fenerium ve GS Store mağazaları sezona iyi başladı. GS Store"larda mor renkli “2288” forması taraftarlar arasında en çok ilgi gören forma olurken, Fenerium mağazalarında son üç ayda 450 bin adet ürün satıldı.

Kartal Yuvası"nda son üç aylık satışlar ise geçen yılın aynı dönemiyle karşılaştırıldığında yüzde 400 civarında arttı.

450 bin adet ürün

Fenerium mağazalarında son üç ayda yaklaşık olarak 450 bin adet ürün satıldığını belirten Fenerium Genel Koordinatörü Aydın Kirman, şu değerlendirmeyi yaptı: “Yaz döneminde toplam 168 farklı modelden oluşan "2009 Fenerium Yaz Koleksiyonu" satışlarda ciddi bir hareketlilik getirdi.”

Kartal Yuvası"nda son üç aylık satışların geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 400 civarında arttığını söyleyen Beşiktaş Sportif A.Ş. Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emre Altunlu, şöyle konuştu: “Bu artıştaki en büyük etkenler, Kartal Yuvası mağazalarının artması ve Beşiktaş"ın geçen yıl şampiyon olmasıdır. Geçen sezon şampiyon olduğumuz gece "Şampiyonluk Bizim Kupa Bizim" sloganı etrafında şekillenen atkı, bayrak, anahtarlık, şapka, şampiyonluk CD"si ve tişörtler sayesinde Kartal Yuvası mağazalarının satış hacmi arttı.”

Mor forma farkı

Yaz sezonu ürünlerinin satışında geçen seneye oranla yaklaşık yüzde 20"lik artış olduğunu belirten GS Store yetkileri, “Bu yıl satışa sunulan üç yeni forma arasında mor renkli "2288" forması taraftarlar arasında en yoğun ilgi gören forma oldu” dedi.

Fenercell 6-0 ile aylık 60 liraya konuşulacak

AVEA"nın, diğer operatörden numarasını taşıyarak FenerCell, GSMobile ve TrabzonCell"e geçen abonelerine yeni kampanyalar sunduğu bildirildi. Avea"nın taraftarlara sunduğu “Fenercell 6-0”, “GSMobile Eski Açık” ve “TrabzonCell Süper Bordo” tarifelerini seçmek isteyen faturalı Avea abonelerinin, aylık 60 lira ödeyerek bu hizmetten yararlanabileceği ifade edildi.