Türk sporunun en büyük taraftarı Türk Telekom ve Galatasaray Spor Kulübü’nün işbirliği ile başlayan ve 2011-2012 sezonu boyunca sürecek olan “Galatasaray Efsanelerini Anıyor, Türk Telekom Dünyaya Duyuruyor” Projesi Jupp Derwall, Turgay Şeren, Bülent ve Reha Eren kardeşler, Candemir Berkman ile Suat Mamat ve son olarak Hakan Şükür’ün ardından Galatasaray tarihinin en başarılı yabancı oyuncularından Cevad Prekazi ile devam etti.

Türk Telekom Arena’da 21 Aralık 2011 tarihinde oynanan Galatasaray - Manisaspor maçından önce düzenlenen törenle Galatasaray formasını başarıyla giyen efsanevi oyuncu Cevad Prekazi’ye yaptığı hizmetlerden ötürü Galatasaray Kulübü tarafından plaket takdim edildi. Organizasyon kapsamında Cevad Prekazi’nin dev balonu statta dolaştırıldı. Karşılaşma öncesinde düzenlenen törende Cevad Prekazi’nin başarılarla dolu Galatasaray kariyerinden unutulmaz anları içeren bir video da gösterildi.

1985 - 1991 yılları arasında Galatasaray forması giyen Cevad Prekazi, o dönemde kazanılan tüm lig şampiyonlukları ile 1988 – 1989 sezonunda Galatasaray’ın Şampiyon Kulüpler Kupası’nda yarı finale çıkmasının mimarlarındandı. Cevad Prekazi, 15 Mart 1989 yılında Fransa’nın Monaco takımına 37 metre mesafeden attığı serbest vuruş golüyle de Galatasaray’lı taraftarların kalbinde özel bir yer aldı.