İsviçre'nin Liestal kentinde yaşayan 25 yaşında kimliği açıklanmayan sapığın üç yıldır Appenzeller cinsi köpeğini çikolatayla kandırıp tecavüz ettiği ortaya çıktı. Blaessli adındaki erkek köpeğe yıllardır tecavüz eden adam ise köpeğine âşık olduğunu ve onu "hayat arkadaşı" olarak gördüğünü söyledi. İki köpeğe daha tecavüz ettiğini itiraf eden adam, 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
 
SPERM HIRSIZI KADINLAR
 
Zimbabwe'de otostop çeken erkekleri gidecekleri yere bırakma bahanesiyle araçlarına aldıktan sonra ilaçla bayıltarak cinsel ilişkiye zorlayan, sonra da spermlerini çalıp yol kenarına bırakan üç kadın yakalandı. Kadınların spermleri ayinde kullandıkları tespit edildi.
 
'ÇIPLAK ÜNLÜ BAĞIMLISIYIM'
 
Hollywood yıldızlarının çıplak fotoğraflarını hack'lediği gerekçesiyle tutuklanan 35 yaşındaki bilgisayar korsanı Christopher Chaney, çıplak ünlülerin bağımlısı olduğunu söyledi. Yaptıklarından ötürü kurbanlarından özür dileyen Chaney, 10 bin dolarlık kefaletle serbest bırakıldı. Chaney'nin yargılanmasına, kimlik bilgileri hırsızlığı, elektronik posta adreslerine izinsiz giriş ve telefon dinleme dahil olmak üzere 26 ayrı suçlamayla 1 Kasım'da Los Angeles'ta devam edilecek.