İmdada yetiştiler
Sivas ve Kayseri galibiyetleriyle havaya girip, liderlik umutları güderken, önce Kocaeli ile berabere kalan, ardından Bursa"ya yenilen Fenerbahçe"de şampiyonluk umutları tükeniyordu ki, imdada rakipler yetişti. Trabzon"un yenilmesi, Sivas-Beşiktaş maçının berabere bitmesiyle umutlar yeniden yeşerirken, Sarı-Lacivertliler, liderle olan 6 puanlık farkı, 9 haftada kapatıp, şampiyonluğa ulaşmanın hayalini kurmaya başladı. Parola ise; Çıkmayan candan umut kesilmez.

"Zorluğu aşacağız"
Takımı ayağa kaldırmak için kendi aralarında toplantılar yapıp, çareler arayan yöneticilerin, teknik direktör Aragones ile de bir araya geleceği belirlendi. Bu toplantıda yapılması gerekenler konuşulup, yeniden zirve yürüyüşünün başlaması sağlanacak. Bu arada Başkanvekili Nihat Özdemir, en kısa sürede bu kötü dönemi atlatıp, iki kulvarda da şampiyon olacaklarını ileri sürdü. Her takımın kötü dönemler yaşayabileceğini ifade eden Özdemir, “Bunu aşacağız” diye konuştu.

"Şanssız dönem"
Dünyaca ünlü birçok futbolcuyu transfer ettiklerini, İspanya"yı Avrupa Şampiyonu yapan Aragones"i takımın başına getirdiklerini vurgulayan Özdemir, “Bazen işler kötü gider. Takımımız da bu şanssız dönemi yaşıyor. Şu anda ligin en kaliteli kadrosuna sahibiz. Bazı problemler var ancak bunlar giderilecek. Biz puan kaybettikçe, Allah yardım ediyor ve rakiplerimiz de kaybediyor. Kalan maçlarımızı alarak, Süper Lig"de ve Türkiye Kupası"nda şampiyon olacağız” dedi.
FANATİK