Şehrin çeşitli yerlerine siyah-beyazlı bayraklar asılırken, evlerin balkonları da siyah-beyazlı bayraklarla süslendi. Sezonun önemli maçı öncesi Aydın gelin gibi süslenirken, çok sayıda bayrağın Aydınılılara maç öncesinde dağıtılacağını söyledi.
Aydınspor 1923 taraftarı Aydın Açıkgöz’de evinin balkonuna Aydınspor 1923’e başarı dileyen pankart ve bayraklar asarken maç öncesi uyku uyuyamadığını söyledi. Şampiyonluğu çok istediklerini kaydeden Açıkgöz 8 yaşındaki oğlu Buğra ile maçlara geldiklerini belirterek; “ Aydın şehri olarak yıllarca futbolda göz yaşı döktük. Çiğli maçı ve Bucak Belediyesi Oğuzhanspor maçlarını Aydınspor 1923’ün kazanması ile sevinç göz yaşları dökmeyi istiyoruz. Aydın’da belki ilk defa bu kadar kenetlenmişlik var. Çok özlediğimiz günlere geri dönmek istiyoruz” diye konuştu.
Öte yandan, 35 bin Aydınlıya maç öncesi mesaj çekilerek maça davet edileceği belirtildi. Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Semih Özmeriç’te 2 bin üyeye maça davet mesajı atacaklarını ve Adnan Menderes Stadı’nın Pazar günü tarihi günlerinden birini yaşayacağını söyledi.