Denizbank İncilirova Şubesi tarafından Koçarlı Belediye Düğün Salonunda düzenlenen toplantıya, Belediye Başkanı Cengiz Şen, İncirliova Denizbank Şube Müdürü İsmail Akbag, Ziraat Odası Başkanı Rıza Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Nedim Kaplan ve çok sayıda çiftçi katıldı.
Toplantıda konuşan Denizbank İncirliova Şube Müdürü İsmail Akbag, banka olarak çiftçilerin tarımda yüksek verim almalarını sağlamaya yönelik hizmetler verdiklerini söyledi. Bu amaçla çiftçilere özel 'Üretici kartı' verdiklerini belirten Akbag, bu kartla çiftçilerin ihtiyaçlarını giderdiklerini belirtti. Dünya'da ve Türkiye'de ilk ve tek olan Üretici Kart'nın, üreticilerin tarımsal gereksinimlerine ve nakit akışlarına uygun olarak tarımsal işletme kredisi sağladığını kaydeden İsmail Akbag, "Çiftçiye tanımlanan kredi limiti Üretici Kart'a yüklenmekte, çiftçi ihtiyaçlarını bu kartla gidermektedir" dedi.
Üretici Kartla ilgili bilgiler veren Denizbank Bölge Tarım Sorumlusu Kerem Akçıl da, "Üretici Kart, kredi kartından ayrılan birçok özelliğe sahiptir. Bunlardan en önemlisi Üretici Kart'ın yılda bir kez ödemeli olmasıdır. Bu ödeme vadesi de tamamen çiftçinin ürün desenine göre, yani hasatına göre belirlenmektedir.Üretici Kart ile tarım kredinizi Denizbank Şubeleri'nden ve Denizbank bankamatiklinden nakit çekerek veya şubelerimize gelmeye bile gerek kalmadan tarımsal faaliyetleriniz için ihtiyaç duyduğunuz mal ve hizmetleri alabileceğiniz Denizbank anlaşmalı işyerlerinden alışveriş yaparak kullanabilirsiniz. DenizBank, Üretici Kart sahibi çiftçilerin adına ilgili kuruluşlarla anlaşma yapıyor, çiftçi Üretici Kart'ı ile bu işyerlerinden alışveriş yapıp, ödemesini belirlenen vade sonunda yapma imkanına sahip oluyor” diye konuştu.