Kuyucak Ziraat Odası başkanlığında karşılıklı atılan imzalarla ziraat odası üyeleri ve esnaf odası üyeleri Denizbank"ın işletme bankacılığı kapsamındaki avantajlardan yararlanabilecek.
Protokol imza törenine Denizbank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, Nazilli Şube Müdürü Mesut Saraç, Kuyucak Ziraat Odası Başkanı Kemal Emir, Kuyucak Esnaf Odası Başkanı Zühtü Şengün ve diğer üyeler katıldı. Odadaki imza töreni öncesinde yapılan karşılıklı konuşmalarda Kuyucak Ziraat Odası başkanı Kemal Emir, Özel bankaların kredi kullandırmalarındaki desteğinden oldukça mutlu olduğunu ancak çiftçi ve esnafın kullandıkları kredilerin yüksekliğinden dolayı da şikayetçi olduğunu ifade etti.
Denizbank Batı Anadolu Bölge Müdürü Hasan Özer Orhan, yurt genelindeki odalar ile özel protokoller imzaladıklarını belirterek,"Denizbank olarak tarımın ülke ekonomimize katkısının bilincindeyiz ve üreticinin zor günlerinde de yanındayız. İmzaladığımız bu protokol ile Kuyucak Ziraat Odası üyesi çiftçileri de Denizbank"ın üreticiye sunduğu tüm yeni ürün ve hizmetlerden yararlanabilecekler. Denizbank Üretici Kart ile uygun kredi koşullarında ödemelerini yılda bir kez hasat zamanına göre belirleyebilecek; mazot, gübre, tarım ilacı gibi tarımsal ihtiyaçlarını karşılayabilecekler" dedi.