Star TV'de Keyf-i Sibel programını sunan Sibel Turnagöl, Zerrin Özer'i konuk ettiği programında bir ara internette kendisiyle ilgili yazılan bir takım haberlere konuyu getirdi.

Babasının cenazesine katılmayan Turnagöl, bir çok eleştiriye de maruz kalmıştı. Bu haberlere çok üzüldüğü gözlenen Sibel Turnagöl, henüz annesinin karnında 1,5 aylıkken anne-babasının ayrıldığını ve babasının 2. evliliğini yaptığını anlatarak "Ailesiyle yaşamış, biz babamla hep kopuktuk. Ama bir kaç senedir görüşmeye başlamıştık. Hiç geçmişin hesabını sormadık, her zaman sevgiyle, saygıyla. Aniden kaybettik" dedi.

BABAM TEMİZLİKÇİ DEĞİLDİ

Babasının vefatından sonra hakkında yazılan yazılar için "Neler yazılmadı ki! İnsanlar tek başına ölebilir. Ben şurada yürürken de ayağım takılıp düşsem ölebilirim. Kimsesiz anlamına mı geliyor bu?" diyerek isyan etti.

Babasının bir temizlik firmasında çalıştığı haberlerinin de doğru olmadığını belirten Turnagöl, "Temizlikçi dediler ki temizlikçilere son derece saygım var ama böyle değil. Yok görüşmüyormuşum, sefalet içindeymiş falan, bunların hepsi yanlış" dedi.

AMCALARIM GİTMEMEM İÇİN UYARDI

Tüm yazılanlar içerisinde kendisini en çok üzen şeyin cenazesine gidememesinin yanlış aksettirilmesi olduğunu vurgulayan Turnagöl, "Cenazesine gidemedim, çünkü ailesi istemediği için, çocukları. Gerçi o eşinden de ayrılmıştı ama her neyse, gitsem orada büyük bir kıyamet kopacaktı. Amcalarım beni uyardı" şeklinde konuştu.

Bu olayın hayatında ciddi bir travma oluşturduğunu söyleyen Sibel Turnagöl, vicdani olarak rahat olduğunu da sözlerine ekledi.

Televizyon Gazetesi