Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Merkez İlçe Yönetimi, CHP"nin Yeni İl Başkanı Hulusi Şahinci"yi makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Merkez Yönetimi ile Merkez İlçe Yönetimi beraberlik mesajı verildi.
Aydın İl Başkanlığı"na uzun süren tartışmalar sonucu atanan Hulusi Şahinci, CHP Merkez İlçe Başkanlığı"nın tebrik ziyaretinde birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ziyarette yaptığı açıklamada, parti içindeki çekişmeleri, olumsuz davranışları bir noktada bugünden itibaren kırıp bir kenara bırakarak geçmişe sünger çektiklerini belirten Şahinci, “Bu güzel ve özlenen tabloyu yıllardan bizlere yaşattığı için herkese teşekkür ediyorum. Bu birliktelik ve beraberliğe partimizin ihtiyacı vardı. Seçim sürecine girdik. Seçim sürecinde partimizde milletvekili aday adayı olmak isteyen arkadaşların makamlarını boşaltması gerekiyordu. İl başkanı ve 4 ilçe başkanı milletvekili aday adayı olmak için görevlerinden istifa etti. İl Başkanlığı"nın boşalması sürecinde belki bazı arkadaşların moralleri bozuldu, bazı arkadaşlar sıkıntı çekti. Büyük bir anlayış ve olgunlukla partimizin düşüncesini ve çıkarını ön planda tutarak birlik ve beraberlik içinde tek aday olarak beni İl Başkanlığı"na layık görüp seçtiler” diye konuştu.
CHP Merkez İlçe Başkanı Barış Altıntaş ise yaptığı açıklamada, “Hiç kimse kendisi için değil CHP"yi nasıl iktidara geleceğinin çalışmalarını yapmak için düşüncelerini ortaya koymak durumunda. Bizde İl Başkanı Hulusi Şahinci"nin söylediği gibi geçmişe sünger çekip, onun önderliğinde onun talimatlarıyla bütün örgüt olarak CHP"yi genel seçimlere hazırlamak durumundayız” şeklinde konuştu.