Seçim startını geçtiğimiz hafta veren CHP İzmir il başkanı Tacettin Bayır, “Artık sahaya iniyoruz” sözünü hayata geçirdi. CHP İzmir İl Başkanı Bayır, 26 Şubat"ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu"nun katılımıyla tarım mitinginin yapılacağı, Ödemiş ve Tire ilçelerinde, mitingle ilgili olarak incelemelerde bulundu.

İl Başkanı Bayır, halkla ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı Gülşen Koşanoğlu ile birlikte önce Tire ilçesine geçerek, CHP İlçe başkanlığını ziyaret etti.

İlçe başkanı Mustafa Güngör"den ilçe ve parti örgütü hakkında bilgiler alan il başkanı Tacettin Bayır, CHP"nin İzmir"in her ilçesine ayrı bir önem verdiğini belirtirken “Tire bizim için çok değerli, Tire"de tarım ve hayvancılıkla uğraşan ama yıllardır AKP iktidarı tarafından ezilen, görmezden gelinen insanlarımıza hak ettikleri değerin verileceği bir iktidar için, çiftçinin, sütçünün,ziraatçının yani halkın iktidarı için çalışıyoruz” dedi.

"ALIN TERİ VE EMEK BAŞ TACIMIZDIR"

Tire"nin ardında Tarım mitingine ev sahipliği yapacak olan Ödemiş"e geçen CHP İzmir il başkanı Tacettin Bayır"ı burada, CHP ilçe başkanı Emin Öztürk ve Ödemiş belediye başkanı Bekir Keskin karşıladı.

Bayır ve beraberindekiler Ödemiş sokaklarında dolaşarak vatandaşlarla bir araya gelirken yolları sık sık kendilerini ağırlamak isteyen esnaflar tarafından kesildi. Ziyaret sırasında verdikleri molada Ödemişli vatandaşlar Tacettin Bayır"a bir poşu armağan edildi. Tacettin Bayı poşuyu alır almaz , “Bu poşular, bu topraklar, bu tarlalar bizim köylümüzün, işçimizin, halkımızın alın teri ve emeğini temsil ediyor. Biz bu emeği baş tacı yaparız” diyerek poşuyu boynuna astı.

CHP İzmir İl Başkanı Tacettin Bayır, Ödemiş"te 26 Şubat"ta yapılacak tarım mitingiyle ilgili açıklamalarda yaparak “Sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu İzmir"e verdiği değeri bir kez daha gösterdi ve “Tarım Mitingini” İzmir Ödemiş"te yapma kararı verdi. Bu ziyaret sırasında mitingin duyurulmasından, mitingin yapılabileceği meydanların incelenmesine kadar bir ön çalışma yaptık” dedi. Bayır, ülkenin en büyük ihtiyacının çalışan ve üreten insanlar olduğunu belirterek “Ödemiş"te 26 Şubat"ta, Ege"nin ve İzmir"in dört bir yanından gelecek olan, üretmek, paylaşmak ve ülkesine kazandırmak isteyen, ülkenin gerçek sahipleri köylülerimiz, çiftçilerimiz ve üreticilerimizle tek ses olacağız” dedi.