AYDINPOST HABER SERVİSİ-CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından il binasında düzenlenen toplantıda, Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi İzmir İl Genel Meclis Üyesi Av. Ayla Eğit, ilçe ve belde kadın kolları başkanlarıyla bir araya geldi.
MYK Üyesi Ayla Eğit, “MYK üyesi olmak, kadın kollarında çok yön verici bir durumdur. Ben yaşamın bitmeyen bir eğitim olduğuna inanıyorum. Sizlerle bulunuşumun sebebi, yeni kadın kolları MYK Kolları oluşturuldu. MYK"nın görevi kadın kollarımızın daha da güçlenerek, büyümesi için çalışmalar yapmak. Görevli arkadaşlardan bir tanesi benim. Ben bu zamana kadar yaptığım çalışmalar da okullara, halk eğitim merkezlerine, sivil toplum örgütleri üyelerine kadın haklarını anlattım. Şimdi de Aydın"a sizlerle tanışmaya, neler yapabiliriz bunları konuşmaya geldim” dedi.
Ayla Eğit Aydın ili ilçe ve belde kadın kolları başkanlarıyla seçim çalışmalarının startını verirken, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Saadet Kavasgil toplantıda ”Kadın Kolları genel merkez MYK üyesi Ayla Eğit, burada kadın kolları başkanlarımızla tanışmak, seçim stratejisi hakkında bizleri bilgilendirmek amacıyla aramızda bulunmaktadır. Önümüzdeki genel seçimlerde en etkin şekilde çalışmalarda bulunmak, partimizi genel seçimlerde iktidara taşımak istiyoruz. Önümüzdeki seçim süreci kısa olduğu için kadın kollarımız her ay buna benzer toplantılar düzenleyerek, partimizi ülke yönetimine getirecektir” dedi.

Fotoğraflar: Gezgin Değirmenci -Aydınpost