2002-2004 yılları arasında gençlik Kolları Başkanlığı görevinde Bulunan Etem Can Bakar’ın doğum tarihi 10 Kasım 1978, daha sonra göreve gelen ve bu görevi 3 yıl yapan Fatih Akkentli’nin doğum tarihi 10 Kasım 1976, akabinde göreve Gelen M. Ali Işık’ın doğum tarihi 10 Kasım 1987. M.Ali Işık’ın CHP Genel Merkezine seçilmesi ile boşalan göreve gelen son ilçe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Gültekin’in ise doğum tarihi 10 Kasım 1985.

CHP ve Türkiye’nin kurucusu ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal ettiği günün yıldönümü olan 10 Kasım tarihinde doğan Söke CHP Gençlik kolları başkanları bu yönleri ile ilginç bir tesadüfe imza attı.

Söke CHP’nin yeni göreve gelen Gençlik Kolları Başkanı Gökhan Gültekin, konunun parti toplantısı sırasında kendilerini ziyarete gelen Aydın il Yönetim Kurulu üyesi ve eski Gençlik Kolları Başkanlarından Fatih Akkentli’nin doğum tarihini sormasıyla ortaya çıktığını söyledi. Gökhan Gültekin; “Baktık ki diğer başkanlarımızın da doğum tarihlerinin günleri aynı. Bu tabi bizim için ayrı bir gurur oldu. Atamızın partisinde yine onunla özdeşleşmiş bir günde doğmamız daha sonra onun partisine gençlik kolları başkanı olmamız hakikatten ilginç bir tesadüf” dedi.

CHP Aydın İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Akkentli ise, "İlginç ama anlamlı bir tesadüf" diye konuştu.aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png