Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen CHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanlığı seçimine Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Nurten Bozkurt, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Soner Kaplan ve parti üyeleri katıldı.

CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Nurten Bozkurt’un divan başkanlığında gerçekleştirilen seçimlerde mevcut başkan Diclehan Doyurur adaylığını açıklamazken, Niğmet Karatosun Tuğral, Nebahat Ürün ve Sema Özçelik kadın kolları başkanlığına adaylıklarını açıkladı. Üç liste halinde gidilen seçimlerde 538 oy kullanıldı. 529 geçerli oyun sayıldığı seçimlerde 383 oy alarak rakiplerine açık ara fark atan Niğmet Karatosun Tuğral CHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanı seçildi.

“KAZANAN CUMHURİYET HALK PARTİSİ OLDU”

Sonuçların ardından Nimet Karatosun Tuğral, birlik ve beraberlik mesajı içeren bir konuşma yaptı. Tuğral “Seviyeli, düzeyli ve biz kadınlara yakın bir yarış oldu, ben arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Yorucu bir gün geçirdik ancak sonunda kazan yine Cumhuriyet Halk Partisi oldu. Seçim sürecinde katıldığım her toplantıda, “Sonuç ne olursa olsun aday olan arkadaşlarımızla birlikte çalışıp aynı yolda yürümeye devam edeceğiz” dedim ve kesinlikle birlikte çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Niğmet Karatosun Tuğral başkanlığındaki 16 kişilik yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Fizli Küçükyağcı, Fevziye Tekeroğlu, Ayten Gergusuz, Nefise Tütüncü, Oya Baştürk, Yıldız Köse, Naşide Çalışkan, Gülay Özenmiş, Semra Deveci Hacıbekir, Belma Çakıroğlu, Hatice Bulan, Hanife Matras, Bahar Ilgaz Avcu, Hatice Boyracı Özer, Nilgün İyiişler, Kader Nart.

dsc_0065.jpg

dsc_0124.jpg

dsc_0141.jpg

dsc_0153.jpg

dsc_0184.jpg

dsc_0262.jpg