Şırnak'ta yemek ihalelerinde haksız kazanç elde ettikleri gerekçesiyle aralarında CHP Şırnak İl Başkanı'nın da aralarında bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.
Diyarbakır Polisi, kumu kurum ve kuruluşlarındaki yemek ihalelerinde, haksız kazanç elde ettikleri ve ihalelere fesat karıştırdıkları gerekçesiyle CHP Şırnak İl Başkanı Çınar Ökten'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişiyi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır Emniyeti, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı Yatılı Bölge Okulları ile taşımalı eğitimdeki öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yılı içerisinde yemek ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bir süre önce açılan ihalelerle ilgili olarak dün seri operasyonlar başlattı.

Diyarbakır emniyet müdürlüğü ekipleri, kumu kurum ve kuruluşlarındaki yemek ihalelerinde haksız kazanç elde ettikleri ve ihalelere fesat karıştırdıkları gerekçesiyle aralarında CHP Şırnak İl Başkanı Çınar
Ökten'in de bulunduğu yaklaşık 20 kişiyi gözaltına alındı.

Şırnak'tan gözaltına alınarak Diyarbakır'a getirilen Ökten'in sorgusunun hala sürdüğü bildirilirken, operasyonun genişletilebileceği ve böylelikle gözaltıların artabileceği öğrenildi.

İHA