Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu , Denizli'de AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı kongeresinde yaptığı konuşmada CHP 'ye yüklendi. Bakan Eroğlu, CHP 'lilerden ;kılık değiştirip kongre ye gelerek nasıl kongre yapıldığını görmelerini istedi ve " CHP Genel Merkezi bile Denizli Merkez İlçe Başkanlığı'nın yaptığı gibi kongre yapamaz" dedi. AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci de CHP 'yi 'faşist olmak'la suçladı.

Denizli'ye gelen ; Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu , ilk olarak Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda ;Belediye Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin düzenlediği 'Ege Bölgesi Gençlik Şurası'na katıldı. AK Parti Denizli milletvekilleri Nihat Zeybekci, Nurcan Dalbudak, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Belediye Başkanı AK Parti 'li Osman Zolan ve çok sayıda partilinin de bulunduğu toplantıda konuşan Eroğlu, "Gençler Türkiye'nin teminatıdır. 2023 hedefine gençlerle varacağız. Benim gencim, dünyadaki gençlerden daha zeki ve gayretlidir. Bu gençlerle ABD'yi de Almanya'yı da geçeceğiz. Bizim şanlı tarihimiz ile gençliğimiz var. Türkiye artık küresel bir güç olmuştur, gençlerle daha da büyüyecektir" diye konuştu.
Bakan ;Eroğlu, daha sonra Gümüşler Mahallesi'ne giderek DSİ 212'nci Şube Müdürlüğü'nün açılışını yaptı. Eroğlu, burada, bakanlığının, yaptığı çalışmalarla destan yazdığını dile getirdi.

CHP 'YE ELEŞTİRİ BOMBARDIMANI
Açılışın ardından Bakan Eroğlu, AK Parti Denizli Merkez İlçe Başkanlığı'nın EGS Kültür ve Kongre Merkezi'ndeki olağan kongre sine katıldı. Seçime tek liste ile giren Birtan Şahan Başkan seçildi. Kongre de konuşan AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, 70 yıldır CHP 'nin ülkeye zulüm yaptığını öne sürüp, "Onlar bize küfretmeye devam edecekler. Yıllarca kendilerini doğuştan iktidar ve yetkili gördüler. Artık umutlarını kestiler. En son kürsü işgal etmeye kalktılar. CHP 'nin anlayışına göre onlar beyaz, biz zenciyiz. Neymiş, cumhuriyeti kurmuşlar. Cumhuriyet kim sen kimsin? CHP , Türk Dil Kurumu'nun faşist tarifine aynen uyuyor. Ülkenin ilk ve en büyük faşist partisi CHP 'dir. Artık asla iktidar olamayacaklar, o iş bitti. Allah bu ülkeye iyi, akıllı, demokratik ve evrensel standartlara uygun muhalefet nasip etsin" diye konuştu.

CHP GELSİN KONGRE GÖRSÜN
Bakan Veysel Eroğlu da konuşmasının başında bakanlığının yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler verdi, ardından CHP'yi eleştirdi. Eroğlu, "CHP'de kongre tartışmalarını görüyoruz. Kılık değiştirip Denizli Merkez İlçe kongremize gelsinler, kongre nasıl yapılıyor görsünler. Kongre dediğin böyle olur. Onların genel merkezi bile Denizli'nin yaptığı kongreyi yapamaz. Biz de heyecan var. Geleceğe ve millete güveniyoruz. Hizmet aşkıyla yanıp tutuşan dünya lideri başbakanımız var. CHP gelsin kongre görsün" dedi.

Bakan Eroğlu, konuşmasının ardından Denizli'den karayoluyla Ankara'ya hareket etti.