Oldukça iddialı konuşan başkan adayı Hüseyin Yıldız, “Eğer başkan seçilirsem; Büyükşehir ve ilçe belediyelerini kazanmazsam ve CHP’nin Aydın’daki oy oranın yüzde 36’dan yüzde 56’ya taşımazsam anında istifa ederim” dedi.
Kendisinin yıllardır teşkilatın içinde olduğunu ve partinin her kademesinde ciddi çalışmaları olduğunu belirten Hüseyin Yıldız, Aydın Muğla yolu üzerinde bulunan bir tesiste düzenlediği basın toplantısında Aydın’ı çok iyi tanıdığını belirterek “Aydını 17 ilçesi ve 493 köyü ile en iyi tanıyanlardan biriyim. Çiftçinin durumunu biliyorum. Tek amacım öldükten sonra CHP’yi Aydın’da büyükşehir belediyesini kazandıran il başkanı olarak anılmak. Kesinlikle makam ve mevkide gözüm yok” dedi.
Gazetecilerin sorularını da cevaplayan CHP Aydın İl Başkan adayı Hüseyin Yıldız, şu anda adaylığını açıklayan Barkan Kalınomuz ile kendisinin olduğunu ve 3. Adayın da çıkmasının muhtemel olduğunu belirterek, çok aday olmasının demokrasinin bir göstergesi olduğunu kaydetti. Siyasette yapılan bazı yanlışlardan da söz eden Yıldız, açıklamasında “Şu anda Akbük’te Aydın’da ve İzmir’de ikametim var. İl Başkanı seçilirsem Aydın’da ikamet edeceğim. İl Başkanlığını kartvizit ve ofis olarak görmemek lazım, ben görmeyeceğim ve sahada çalışacağım. Aydın’da 13’ü doğal delege olmak üzere toplam 613 delege var. Seçimi çok rahat bir şekilde alacağıma inanıyorum. Seçimi alırsam 2 yıl boyunca hiçbir ticari faaliyet yapmayacağıma söz veriyorum” dedi.
“BENİ ELEŞTİRMEZSENİZ SİZDEN ŞÜPHE EDERİM”
Basınla tanışma toplantısında basın mensuplarına “Beni eleştirmezseniz sizden de şüphe ederim” diye seslenen Hüseyin Yıldız, “Madem bu kadar teşkilatçı idiniz ve tüm teşkilat arkanızda idi milletvekilliği aday adaylığında neden geride kaldınız?” Sorusuna “O zaman büyüklerimizin ön sırada yer alması daha uygun bulundu” şeklinde cevap verdi.

aydinpost-facebook.20120414234532.jpg

aydinpost-twitter.jpg