Bir televizyon programına konuk olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Kılıçdaroğlu'nun, AK Partililerin münafık olduğuna ilişkin sözlerini yorumladı. "Kılıçdaroğlu aynaya bakıp kendini görünce, karşısındakine bunu yakıştırmak istemiş." diyen Tanrıverdi, CHP'yi amipe benzeterek, büyüdükçe bölüneceklerini ifade etti. Tanrıverdi, "Allah korusun münafıklıktan. İnsan için en büyük tehlikedir. Söz verdiği zaman sözünde durmayanın kim olduğu ortada. Verilen emaneti layığı ile yerine getirmeyenin de kim olduğu ortada. Herkes aynaya baktığı zaman kendini görür. Kılıçdaroğlu da aynaya bakıp kendini görünce, karşısındakine bunu yakıştırmaya çalışıyor. Bizim temiz siyaset yaptığımızı bilir. Özellikle Sayın Erdoğan'ın ne kadar onurlu ve omurgalı bir insan olduğunu bilir." şeklinde konuştu.

Tandoğan'daki toplantının sebebinin 4+4+4 değil, 4'e bölünmüş CHP'yi toparlamak olduğunu aktaran Tanrıverdi, sözlerine şöyle devam etti: "Kılıçdaroğlu kamuoyunu yanıltmaktan başka bir şey bilmez. Dün söylediğinden bugün vazgeçmekten başka bir şey bilmez, bu yüzden de kamuoyunda Kemal Kılıçdaroğlu 'Çarkçı Kemal' olarak bilinir. Grup toplantısı yapacakken grup mitingi yapmıştır. Bunun sebebi de 4+4+4 eğitim sisteminin değişikliğinden ziyade 4 parçaya bölünmüş CHP'yi nasıl toparlarım düşüncesidir. Kesintili eğitim konusunu farklı noktalara taşımaya çalışıyorlar. Biz Türkiye'nin özgürleşmesi adına kesintili eğitim sistemine geçiyoruz. CHP bu konuyu kendi çatlağının tutkalı için kullanmaya çalışıyor. Halk ile kopukluğunu tamir etmeye çalışıyor."

"CHP AMİP GİBİ, BÜYÜDÜKÇE BÖLÜNÜYOR"

CHP'nin amip gibi büyüdükçe bölündüğünü savunan Tanrıverdi, "CHP amip gibidir, büyüdükçe bölünür. Bu yüzden de bir türlü iktidar olma noktasına gelemez. CHP'nin tarihine de bakın bunu görürsünüz. CHP'nin iç çalışmaları bizi çok ilgilendirmez, ama görünen köy de kılavuz istemez. Bu noktada CHP, halkın partisi olduğunun farkında olarak 'halka rağmen'ci anlayıştan biraz uzaklaşmalıdır." açıklamasında bulundu.

Mitingde 100 binleri bekleyen CHP'nin 10 binleri bulamadığını dile getiren Tanrıverdi, "Mitingde 100 binleri bekleyen CHP 10 binleri bulamamıştır. Özellikle sivil toplum kuruluşları mitingde iyi destek vermiştir. Buna rağmen 100 binleri bekleyen CHP'nin 10 binleri bulamadığını görüyoruz. Bundan Kılıçdaroğlu ve CHP yöneticileri ders çıkarmalılar." ifadesini kullandı.

CHP'lilerin AK Parti'nin imar yolsuzlukları ile ilgili iddialarını da değerlendiren Tanrıverdi, "Meydanlarda söylüyorlar, havada dosyalar uçuşturuyorlar, ama içine baktığınız zaman bir şey yok. Ellerinde dosya varsa neden mahkemeye gitmiyorlar?" diye sordu.